Adj szeretteidnek testi-lelki feltöltődést

Az év vége és a vele érkező ünnepi időszak lehetőséget teremt, hogy egy kicsit visszavegyünk a tempóból és magunkra, szeretteinkre fordítsunk egy kis extra figyelmet. A feltöltődésre mindannyiunknak szüksége van az elmúlt év után, le kell engedni, és elengedni a stresszt, hogy ne kiégéssel kezdjük 2021-et. Ehhez adunk egy kis segítséget.


Az "énidő" most talán még fontosabb, mint eddig. Hogy a legjobbat hozzuk ki magunkból az élet minden területén és még élvezzük is, amit csinálunk, ahhoz elengedhetetlen a kipihent test és lélek. Ápold saját és szeretteid lelkét és testét egyszerre, hogy ép testben ép lélek örülhessen az élet apró örömeinek is.

Ajándékozz tehát feltöltődést, ami bőrödnek és kedélyállapotodnak is egyaránt jót tesz! Válogass a QMS Medicosmetics kezelései, termékei között vagy ajándékozz díszborítékban érkező utalványt, amit bármilyen összegben igényelhetsz. 

Az ajándékutalvány egy évig felhasználható kezelésre vagy termékvásárlásra. Ideális ajándék, ha nem tudod pontosan mire van szüksége az ajándékozottnak vagy nem szeretnéd már most eldönteni, hogy milyen kezelést vennél igénybe mondjuk jövőre.

A spa hangulatú kényeztető kezelések és a hatékony, anti-aging kozmetikumok is örömöt csempésznek majd a hideg télbe. Igényeld most az utalványt és csodálatos karácsonyi designbe öltöztetve kapod kézhez.