Egy állandó masszőrt otthonra?

Testre szabott kényeztetést kínál a SpaLounge űrtechnológiára épülő masszázsszéke, az egész család számára. Ez a teljes testet átmasszírozó fotel a vádlitól a nyakig kimozgatja a csomókat és ellazítja az izmokat légnyomásos technikájával.


Modern és futurisztikus megjelenése csak egyike a Zero Gravity fotel sikerének, az igazi népszerűségét körbe ölelő kényelmének és légnyomásos masszázstechnikájának köszönheti. A fotelbe kellemesen bele lehet süppedni, miközben a kéztámaszban, háttámlában és a lábakat tartó részen is alapos masszírozás veszi kezdetét.

A test ergonómiai kialakítását lekövető szék több masszázsrészre van osztva, így a különféle  testtájakat külön-külön vagy egyben is átmozgathatja. A berendezés úttörőnek számító dizájnja elszakad a tradicionális formáktól, hogy még alaposabb és meghatározóbb masszázs élményt nyújthasson. Ezzel a készülékkel tényleg olyan, mintha egy masszőr kezeinek kifinomult hatékonyságát élvezné.

 

A lakás díszeként is helyt álló kivételes darab az egész család számára elhozza a relaxálást, amit nem csak a hát átmasszírozásával ér el. Természetesen a test legnagyobb felületeként különösen fontos figyelem hárul a hátra és a gerinc melletti tartóizmokra, de legalább ugyanekkora figyelmet kapnak a sportban, egész napos mászkálásában kimerült combok és vádlik. 

Mindegy, hogy egy fárasztó nap után  eresztené ki a gőzt és frissülne fel vagy egy otthon töltött mozgásszegény nap miatt mozgatná ár berozsdásodott izmait, a SpaLounge használata után garantáltan üdébben kel majd fel a szélből.