Klinikai teszteken is jelesre vizsgázott az anti-aging brand

A QMS Medicosmetics anti-aging család ötvözi az orvosi szakértelmet az otthon végezhető, wellness hangulatú bőrápolással, és képes látványos eredményeket felmutatni, ahogy azt klinikai teszt is bizonyítja. A hatóanyagokban gazdag termékek egymásra épülő rendszere már 4 hét után meggyőző változásokat hoz a bőr állapotában, 12 hét után pedig akár 40 %-kal is csökkenti az öregedés látható jeleit.


A medikozmetikum termékcsalád képes átadni a bőr számára esszenciális és az idő előrehaladtával elégtelenül termelt építőköveket, mint például a kollagén. A QMS legkedveltebb termékegyüttese, a Collagen System 3-Step Routine Set a rugalmassághoz elengedhetetlen kollagént képes gépek és injekciók nélkül bevinni a bőr mélyebb rétegeibe, ahol beépülhet. A szabadalmaztatott eljárást használó szérum otthon is felvihető reggel, este, egy perc alatt, és csodás, fiatalos bőr lesz az eredménye. Ahogy a tesztek is bizonyítják!

Ezt a terméket most akár praktikus, utazó szettben is kipróbálhatod. A 2 kis csomag minden olyan értékes kozmetikumot tartalmaz, amire a bőrnek szüksége van a feltöltődéshez, a megújuláshoz és a fiatalos megjelenéshez. Szeretnél letagadni pár évet vagy puha, homogén arcbőrre vágysz? Akkor nyugodtan a QMS több évtizedes szakértelmére bízhatod magad. Válaszd a QMS utazó szettjeit a minden napi kalandokhoz, hogy bőröd minden helyzetben a legjobbat kapja!

Kosárba teszem a
Travel szettet