Fiatalodj klinikai teszteken is jelesre vizsgázott anti-aging termékekkel

A QMS Medicosmetics anti-aging család ötvözi az orvosi szakértelmet az otthon végezhető, wellness hangulatú bőrápolással, és képes látványos eredményeket felmutatni, ahogy azt klinikai teszt is bizonyítja. A hatóanyagokban gazdag termékek egymásra épülő rendszere  12 hét után akár 40 %-kal is csökkenti az öregedés látható jeleit.


A QMS egy medikozmetikai termékcsalád, ami eszközök és fájdalmas kezelések nélkül képes átadni a bőr számára esszenciális és az idő előrehaladtával elégtelenül termelt építőköveket, mint például a kollagént. Nem véletlen, hogy már a kezdetek óta a QMS legkedveltebb termékegyüttese az otthon használható Collagen System 3-Step Routine Set, ami a rugalmassághoz, feszes bőrképhez elengedhetetlen kollagént képes bejuttatni a bőr mélyebb rétegeibe, ahol beépülhet.

A szabadalmaztatott eljárást használó szérum gépek, injekciók segítsége nélkül is felvihető reggel, este, egy perc alatt, és csodás, fiatalos bőr lesz az eredménye. Ahogy a tesztek is bizonyítják! Rendszeres használat mellett, 12 hét alatt a feszesség 28 százalékkel, a hidratáltság pedig 264%-kal javul, míg az öregedés jelei 42%-kal csökkennek a kísérletben részt vevők saját tapasztalatai szerint is

Ezt a terméket most akár praktikus, utazó szettben is kipróbálhatod. A kétféle kis csomag minden olyan értékes hatóanyagokat tartalmazó kozmetikumot magában rejt, amire a bőrödnek szüksége van a feltöltődéshez, a megújuláshoz és a fiatalos megjelenés eléréshez. A szettek 3-4 hétre elegendőek, hogy kipróbálhasd a Schulte rendszert és a saját bőrödön tapasztalhasd lenyűgöző hatását!

Szeretnél letagadni pár évet vagy puha, homogén arcbőrre vágysz? Akkor nyugodtan a QMS több évtizedes szakértelmére bízhatod magad! Válaszd a QMS utazó szettjeit a minden napi kalandokhoz, hogy bőröd minden helyzetben a legjobb formáját hozhassa! QMS utazó szettek, nemcsak nyaraláshoz!