Lepd meg magad az egészséges és szép bőr ajándékával

Hamarosan itt a Valentin-nap, ami messze nem a legelterjedtebb ünnep, de mégis remek alkalom, hogy kicsit kilépjünk a tél szürkeségéből és díszbe öltöztessük a lelkünket. Ehhez nem is kell másra várnod! Lepd meg magad szép és egészséges bőrrel, és az otthon elvégezhető kényeztető arcápolástól a kedved is jobb lesz!


A Valentin-nap a szerelem ünnepe, amire ebben a sűrű, stresszes és téli szürkeségtől nyomott időszakban mindenkinek szüksége van. A társas kapcsolatok jelentősége mellett azonban ne felejtsd el, hogy önmagad szeretete is ugyanolyan fontos. A boldogság és elégedettség belülről fakad, ezért szentelj időt magadra is ezen az ünnepen és tegyél valami pozitívat tested és lelked számára!

Például kényeztesd magad illatos arcápoló készítménnyel, ami szebbé, egészségesebbé és fiatalosabbá is teszi a bőrödet. Az orvosi precizitást és spa hangulatot ötvöző QMS medikozmetikai család most izgalmas kedvezményekkel és ajándékokkal vár, hogy kihozhasd a legtöbbet a bőrödből!

A brand egyik legnépszerűbb terméke a három darabos Collagen System Sensitive 3-step Routine Set, ami reggeli és éjszakai kollagén szérumot tartalmaz. Ezek különleges innovatív eljárással felszívódásra alkalmassá tett kollagénmolekulákat tartalmaznak, amitől rugalmasabb, teltebb és egészségesebb lesz a bőr. A szett emellett egy otthon biztonsággal használható savas hámlasztót is magába foglal, ami frissíti a bőrt és élénkíti a sejtmegújulást. A sminket is könnyedén eltávolító lemosó tejjel kiegészült csomag mellé most ajándékba hazavihetsz egy alkoholmentes frissítő tonikot a bőr pH-értékének helyreállításához.

Sőt, ha rendelésedhez megadod a QMSHIDRATALO kuponkódot, akkor a választott hidratálókrémedre további 10% kedvezményt is kapsz! Használd ki ezeket a kedvezményeket és ismerkedj meg testközelből a háromszor is legjobb spa termékcsaládnak választott medikozmetikumokkal!