Szervezze az idei karácsonyi partit a masszázsmedencéhez

Ha rendhagyó témát keres az idei karácsonyi partihoz, ne keressen tovább! A masszázsmedence tökéletes lehetőséget nyújt egy kötetlen, hangulatos és játékos összejövetelhez. Az ajándék opcionális, de a fürdőruha kötelező!


Dekoráció

A víztisztaságért felelős készítmények munkába állítása után jöhet a díszítés. Változtassa a medence környékét karácsonyi paradicsommá. A kültéri helyszíneket dobja fel (a víztől távol eső) égősorokkal, ne spóroljon a girlandokkal és a karácsonyfa díszeket is bevonhatja a hangulatkeltésbe. A víz tetején elszórt színesen szikrázó gömbök mesés tájképet festenek majd az este köré.

Ételek

A masszázsmedence méretéből adódó családias létszám az ételek mennyiségére is nagy hatással van. Nem kell órákig a konyhában sürgölődni, a falatnyi sós és édes finomságok is tökéletesek lesznek, különösen akkor, ha a parti egésze a medence körül zajlik. A könnyen (ültetéses vacsora nélkül is) fogyasztható fogásokat a medencétől kissé távolabb helyezze el, hogy véletlenül se koszolják össze a vizet. Az italok közül pedig elsősorban a virgin koktélokat ajánljuk, nehogy túlságosan is megártson az alkohol és a meleg együttes hatása.

Hangulat

Az ünnepi hangulathoz a dekoráció és maguk a résztvevők is aktívan hozzájárulnak, de van még valami, amire biztosan számíthatsz: a masszázsmedencére. A többféle színnel operáló beépített LED lámpák, a vidám zenét játszó audioberendezések és a látványos fényekkel is operáló szökőkút effektek mesevilággá változtatják a medence egészét.