Új, izgalmas utakra lépett az anti-aging ipar

A QMS Medicometics már a kezdetektől úttörő volt a bőr megújításának és megerősítésének tekintetében. A sebészként dolgozó alapító, Dr. Schulte nem bőrfiatalító, hanem egy, a bőr egészségét helyreállító termékcsaládot hozott létre, ami természetes mellékhatásként a ráncokat is csökkenti. A nemzetközi elismerések és az anti-aging élvonalában töltött évtizedek után sem áll le a fejlesztés! Most az epigenetikán van a sor!


A QMS termékek legnagyobb sikere, hogy fájdalommentes és természetes módon építik a bőrt és csökkentik a bőröregedés jeleit. Az egymásra épülő, rendszerben használt krémek és szérumok stimulálják a bőr természetes működését, erősítik a védelmét és pótolják azt, amit már nem tud maga előállítani megfelelő minőségben és mennyiségben. Ennek köszönhető a látványos javulás a bőr állapotában és megjelenésében egyaránt.

Csakhogy modern korunk újabb akadályt gördít a természetes bőröregedés elé. A légszennyezést! Az egészen apró, mikroszkopikus szennyeződések károsítják a bőrt, és nem csak a felszínen. Akár a mélyebb rétegekbe is lejutnak, ahol komoly károkat okoznak és meggyengítik a bőrvédelmet. Ennek pedig egyenes következménye a száraz, irritációra hajlamos és idő előtt öregedő bőr!

Ezeknek a negatív hatásoknak a megjelenését akadályozza az Epigen termékcsalád, amit beindíthat a légszennyezés, a stressz, monitor kék fénye vagy az UV sugárzás is. A minket körülvevő világban egyre nehezebb megőrizni a fiatalos külsőt, ezért is van szükség az újabb utak keresésére. Az Epigen lehet a megoldás, ami  "egy új időszámítást nyit a bőrápolásban" - nyilatkozta Dr. Schulte.

Az Epigen termékek ugyanis képesek átírni a sejtekbe programozott negatív válaszokat a környezeti ártalmakra. "Ennek a technikának az alkalmazása lehetővé teszi számunkra, hogy nagyobb pontossággal és hatékonysággal végezzük a bőrápolást és bőrregenerálást." Hogy hogyan?

"Az Epigen Daily-Detox Serum rendkívül innovatív aktív összetevője (epigen fehérje) segít blokkolni a bőrt öregítő, negatív kémiai jelzéseket, miközben gyorsítja a felhám regenerációját, aktiválja a sejtek méregtelenítését és késlelteti a bőr öregedését!"

Dr. Schulte annyira hisz ebben az új megközelítésben, hogy a legelső szérumot követően, már a teljes bőrápolási rutint lefedő szett is elkészült, amelyek az epigen fehérjék bőrvédő hatására építenek. Ha szeretnél megismerkedni a városi bőrápolás jövőjével, nézz körül itt! Vagy gyere el egy kezelésre, ahol nagy dózisban találkozhatsz ezekkel a különleges termékekkel és saját bőrödön tapasztalhatod meg azonnali hatásukat!