Grillezett teve burgerrel indít a Fire Show

Szeptember 12-én, reggel 9 órakor nyitja kapuját a Fire Show, ez az egész napos grillrendezvény, ahol különleges ételek és professzionális grillek várják a látogatókat! Az egyik első fogások egyike egy teveburger lesz, amit bárki megkóstolhat, ha elég nyitott az újdonságokra.


Billege András, a SpaTrend és a H2G Grilliskola séfje egy különleges fogással nyitja majd a Fire Show rendezvényt! Egyszerre készíti majd BBQ tarját coleslaw salátával, a teveburgert és amerikai palacsintát, hogy a desszert is meglegyen. A fogások két grillen szimultán készülnek majd, így beleshetsz a Cactus Jack Smoker és a formabontó megjelenésű OFYR grill működésébe is.

Te is szeretsz kísérletezni és új technikákat, új alapanyagokat kipróbálni? Akkor a Fire Show eseményen a helyed, amely csak a grillezésről és a grillekről szól! Egész nap készülnek majd a finomságok 9 séf segítségével, akik különleges technikákat és izgalmas ízeket mutatnak be mindenkinek, aki már rég óta grillrajongó vagy még csak most ismerkedik ezzel az érdekes világgal.

Reggel 9-től este 7-ig dolgoznak majd a grillek és a séfek, de érdemes minél előbb jönni, hogy megkóstolhass mindent és minél több technikai fogást leshess el a profiktól! A Fire Show-n lehetőséged lesz egy 5.000 Ft értékű kedvezménykupon-füzet megvásárlására, amelynek a felhasználásával bármely grillsütőnket 20.000 Ft vagy 15% kedvezménnyel viheted haza. Ráadásul a kupon felhasználásával az összes séf által készített fogást is megkóstolhatod. Ha szeretnéd kipróbálni a teve burgert, az még egy ok, hogy kilátogass a Fire Show-ra!