Népszerű street food a grillről szeptember 12-én

A street foodokat mindenki szereti, hát még akkor, ha egy időtlen klasszikus készül, gyorsan fogyasztható és grillezett formában. Ezzel biztosan nem lehet mellélőni! Most nemcsak megkóstolhatod, de meg is tanulhatod a grillen készített brassói minden titkát! Szeptember 12-én téged is vár a Fire Show!


Egész napos grillrendezvénnyel készül a SpaTrend grilles csapata, akik a minőségi grillek és professzionális grilleszközök elkötelezett hívei. Az eseményen felvonul a grillszakma elitje is, hogy íncsiklandó falatokkal mutassa meg miért is olyan népszerű szabadidős hobbi a grillezés.

9 séf készíti majd egész nap a finomságokat, amelyeket bárki megkóstolhat és természetesen az elkészítés mikéntjébe is beleshet. A grillcsapatot erősíti Németh Tamás, a gyenesdiási Konya 2.0 séfje, aki a BBQ vonalra specializálódott. Kamado Joe Classic 3-as grilljén egy omlós sertésszűz brassói készül majd, aminek biztos nehéz lesz ellenállni. Szerencsére nem is kell, itt ugyanis erősen ajánlott a kóstoló!

A Fire Show egy kivételes kezdeményezés, ahol a grillszakma legjava vonul fel, hogy első osztályú gépeket, kiváló eszközök segítségével készítse el azokat a fogásokat, amiért úgy szeretjük a grillezést. Füstös aromás, omlós húsok és roppanós zöldségek egész garmadája várja a látogatókat, akik megismerhetnek különleges technikákat és a világ legjobb grilljeinek erősségeit is!

Szeptember 12-én téged is vár a Fire Show, a nap végére te is a BBQ szerelmese leszel!