Porchettás burger, mi az? A Fire Show-n kiderül!

Szeptember 12-én rendezik meg az egész napos Fire Show eseményt, amelyen minden a grillezésről szól majd. Faszenes, gázos és fatüzelésű grillek együtt hirdetik majd a kültéri sütés nagyszerűségét, amelyre mindenkit várnak, aki érdeklődik a grillezés iránt. 


A grillek, grilleszközök és technikák megismerése mellett lehetőség lesz a grillen készült fogások megkóstolására is. Egész nap készülnek majd a jobbnál jobb falatok 9 szakács dolgos keze alatt, akik egyike Dukony Márk. Az Iron Workers BBQ tagja egy Big Joe vagy kamado grillt fűt majd fel, hogy elkészíthesse a porchettás burgert. Nem tudod, hogyan készül a porchetta, de egy jó burgert nem utasítasz vissza? Akkor itt a helyed, hogy tanulj és kóstolj, a végén te is hívő leszel!

A faszenes grillek egyik nagyágyúján, a kiváló hőtartásáról ismert kamado grillen készül majd a burger BBQ technikával, tehát a végeredmény garantáltan omlós, zamatos és ízlelőbimbókat kényeztető lesz majd. Lesd a tökéletes burger titkát a profiktól és ha erről már mindent tudsz, akkor kövesd a másik 8 szakács munkáját, akik különféle grilleken alkotják ízletes fogásaikat.

A Fire Show grillbemutató egy egész napos rendezvény, tehát biztos nem maradsz éhen a nap végén, készülj a maratoni kóstolásra!