Ezzel a grillel rossz időben is kedvedre süthetsz

Itt az ősz amikor egyre többször kell esőre számítani. Ha nem szeretnél lemondani a grillezéssel a rossz idő beálltával sem, akkor mutatunk egy olyan grillt, amivel nem is kell, Ez az asztali grill tökéletes fedett teraszokra, de akár egy vízhatlan napernyő alá s befér szerény mérete miatt. Képessége szerencsére nem arányos szerény méretével, mindent elkészíthetsz rajta, amit szeretnél.


Az OFYR grillek családjába tartozó Tabl'O egy látványos, kis helyet foglaló kompakt grill, amit könnyű üzemelni, karban tartani és felfűteni is. Romantikus borozásokhoz, baráti beszélgetésekhez és családi ebéd elkészítéséhez is ideális. A brikettel működő grill hozza az fatüzelésű grillek autentikus ízélményét, de nem füstöl annyira, mintha fával használnád, így városi környezetben is megállja a helyét. Ne mondj le a grillen készült ételek semmivel össze nem hasonlítható aromájáról, csak azért mert beköszönt az ősz.

A könnyen használható grill egy hasznos kiegészítővel érkezik, amivel még egyszerűbbé válik a kezelése, miközben nem kell lemondanod a grill sütés élményről sem. A vaslapon megsül a hús, a hal és a zöldség is, a finom grill sajtokról nem is beszélve. Egyszerre két személy számára elég mennyiség is grillezhető vele, de mivel a hozzá ajánlott kókusz brikett rendkívül hosszú ideig megőrzi a grill melegét, folyamatosan süthetsz vele, akár 2-3 órán keresztül is.

A kókusz brikett előnye, hogy kis helyen tárolható, minimális füstanyagot bocsát ki és az utána maradt hulladék mennyisége is elenyésző. Nyaralókba, kis teraszokra és nyári konyhákba is ideális választás ez az apró, de nagy tudású grill, amit könnyű elbújtatni az eső elől. Grillezz egész évben és nyáron-télen élvezd a kültéri sütögetés élményét és ízeit. 

Ha szeretnéd közelebbről is megnézni ezt a gyöngyszemet, akkor látogass el szeptember 6-ig a SpaTrend Expo Global négy helyszínének egyikére és garantáltan beleszeretsz a letisztult tökéletességébe!

Előző Cikk

Húsforgató horog