Grillezett csirkebomb

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: 3

Grillezett csirkebomb

írta: Vezse Roland

Hozzávalók:

  • 10 db csirkecomb (dobverő)
  • grill fűszerkeverék
  • olaj
  • 1 db zacskó

Elkészítés:

  1. A csirke alsó combján 2 cm-re az ízület alatt vágja körül a csontot.
  2. Most húzza fel a bőrt a porc fölé, és távolítsa el.
  3. Fűszerezze be a húst, majd tegyen egy zárható zacskóba egy kis olajat és dobálja bele a combokat.
  4. Jól rázza össze, és tegye hűtőbe pihenne, legalább 4 órára.
  5. Melegítse elő a grillt kb. 200 °C-ra.
  6. Tegye a csirkecombot a comb tartóba vagy süsse a rácson.
  7. 30 percre van szüksége, hogy tökéletesen elkészüljön.

forrás: Masterbuilt