Marha bélszín egyben grillezve

Elkészítési idő: 10 perc
Nehézség: 2

Marha bélszín egyben grillezve

írta: Vezse Roland

Hozzávalók:

  • 1 db marha bélszín
  • olaj
  • grill fűszerkeverék

Elkészítés:

  1. Távolítsuk el az ezüst hártyát a húsról.
  2. Hajtsuk be a csúcsot, és húzózsinórral rögzítsük.
  3. Fűszerezzük és olajozzuk, majd legalább 4 órán át(még jobb, ha egy éjszakán át) pihentessük a hűtőben.
  4. Melegítsük elő a grillt közepes hőfokra, közvetlen sütésre.
  5. Grillezzük a húst mindkét oldalon kb. 2 x 4 percig  140 °C-on, amíg a belső maghőmérséklet eléri az 54–57 °C-os hőmérsékletet.

forrás: Masterbuilt