-
Tomahawk steak citromos-csípős vajjal
- írta: Peitli Csilla
- 2025.12.08
BővebbenA füstös ízeket garantáló kamado vagy keg grillekben készülhet ez az igazán finom és porhanyós steak, ami egy házi készítésű jalapeno ...
-
Sajt mártogatós sörrel
- írta: Peitli Csilla
- 2025.12.08
BővebbenA meleg, sűrű sajtszósz gazdag ízvilága tökéletes kiegészítője a hideg téli esti baráti étkezésnek. Húsok mellé vagy perecek mártogatásához, de ...
-
Ünnepi töltött sertéskaraj
- írta: Bácsalmási Katalin
- 2025.12.04
BővebbenA fűszeres darált hússal töltött porhanyós sertéskaraj egy lenyűgöző, látványos főétel, mely tökéletes vasárnapi vagy ünnepi ebéd. A sajtos, spenótos, darált ...
-
Koreai, csípős csirkeszárny
- írta: Peitli Csilla
- 2025.12.03
BővebbenÉdes, csípős és nagyon finom ez a gyorsan elkészíthető csirkeszárny recept. A koreai és a japán hatás egyaránt érvényesül ebben ...
-
Malac borda ananászos-rumos pácban
- írta: Peitli Csilla
- 2025.12.03
BővebbenA klasszikus kókusz, ananász, rum hármas ezúttal egy merészen fűszerezett malac bordán köszön vissza. A kamado grillen sütött és füstös ...
-
Füstölt fűszeres magvak
- írta: Bácsalmási Katalin
- 2025.12.02
BővebbenEzt a nagyszerű füstölt csípős fűszeres nassolnivalót mindenki imádni fogja. Bármilyen olajos magból elkészíthető - például amerikai mogyoró, mandula, napraforgómag ...