140 m2-es sétáló úton ismerkedhetsz a világhírű parkettákkal

A minőségi padlóburkolatokat forgalmazó Parador Parketta a törökbálinti MaxCity-be költözött, ahol vége méltó módon, egy 140-m2-es sétáló úton találkozhatsz a széles, minden igényt kielégítő kínálattal. Látogass el az üzletbe, hogy személyesen is megismerd ezeket a különleges burkolatokat. 


A laminált padlókat, vinyl burkolatokat és készparkettákat kínáló Parador a hagyományos megjelenésű darabokon kívül, különleges designer padlókat és a vizes helyiségekbe is ajánlott melegburkolatokat is árul. A szó szerint, színes kínálatban mindenki megtalálhatja az otthona számára ideális burkolatot, amivel hosszú ideig élvezhet. A Parador parketták magas minősége miatt nem kell ötévente burkolatcserén gondolkodnod, ezek az örök darabok sokáig elkísérnek.

Safe klikk rendszerüknek köszönhetően egyszerűen és gyorsan lerakhatóak, akár padlófűtésre vagy helyiségbe is. Víztaszító felületük révén fürdőszobába, wellness helyiségbe vagy akár a medence mellé is tehetitek ezeket strapabíró, kopásálló burkolatokat. 

Ha pedig nem tudsz dönteni a különféle burkolatok között, akkor a cég legújabb fejlesztése a  válasz. Ez a Modular One, ami egyesíti a laminált padló, a készparketta és a vinyl számos előnyét, kiküszöbölve azok legfőbb hiányosságait. Nem csúszik, nem kopik, nem szívja fel a vizet, viszont teljesen fa hatású. Elnyeli a hangokat, így ideális a tetőtérbe és kíméletes az ízületekhez is. 

A szemnek, talpnak is kellemes, meleg burkolatok között a kőhatású design darabokat is megtalálod, amelyek ugyanúgy káros anyagoktól mentesek és élethűen utánozzák a hideg burkolatokat.

Látogass el te is a MaxCity-be és válaszd ki a kedvenc darabodat a minőségi burkolatok közül!