Puhafalú jakuzzi hódít idén a S/ALON kiállításon!

A S/ALON BUDAPEST lakástrend kiállítás 2022. szeptember 23. és 25. között kerül megrendezésre a Budapest Sportarénában. Az ország legnagyobb enteriőrdesign eseményén jelen lesz a magyar tervezői szakma színe-java, és olyan kül-és beltéri terek kelnek életre, melyek nem csak inspirációval, hanem kézzel fogható praktikus ötletekkel segítik az otthonuk kialakítását, vagy felújítását tervező, lakberendezés iránt érdeklődő közönség számára.
A SpaTrend büszkén mutatja meg a Softub masszázsmedencét egy olyan gyönyörű, letisztult enteriőrben elhelyezve, mely semleges színeivel, harmonikus formáival a nyugalom érzetét közvetíti és a tökéletes kikapcsolódás élményét kínálja.


A minimalista élettér tökéletes példaként szolgál arra, hogy a Softub jakuzzi kül- és beltéren egyaránt valóra váltja az egészségmegőrzésre, relaxálásra és kényeztető luxusra vágyók kívánságait. A Softub formabontó vonalaival és az azt körülöklelő rattan kerettel szinte belesimul a luxus fürdőszoba környezetébe.

Ha szívesen nézné meg a valóságban is a Softub masszázsmedence sokoldalúságát, beszélgetne a stand tervezőivel, látogasson el a S/ALON BUDAPEST kiállításra szeptember 23. és 25. között a Budapest Sportarénába!

Ha a kiállítás előtt szívesen tájékozódna a Softub masszázsmedencék típusairól, sokoldalúságukról, egyedülálló masszázs teljesítményükről, nézzen szét a kizárólagos magyarországi forgalmazó, a SpaTrend kínálatában.