Elegáns kiegészítők egy élhetőbb teraszért

A jól megválasztott kiegészítők jelentősen növelhetik a kertek és teraszok élvezeti értékét. Az elegáns és időtálló bútorok segítségével egy egész évben komfortosan használható élettér alakítható ki a kültéri területeken. Ezekből szemezgettünk!


Baguta zsúrkocsi

A reggeli kávézásokhoz éppolyan jól jön egy tálalókocsi, mint a kerti partikon, ahol minden rakodó hely számít. A Jati&Kebon zsúrkocsijának két szintje is van, ahol az italok mellett az olvasnivaló vagy éppen az elektronikai kütyük és újságok is tökéletesen elférnek. A fa és fehér szín megnyugtató, letisztult párosa remek kiegészítő a modern és a romantikus terekbe is.

Ipanema tárolódoboz

A Domus Ventures három méretben is kapható doboza egy kültérre tervezett tároló, ami tökéletes vízálló. Az oldalsó füleknél fogva egyszerűen mozgatható láda könnyű polyrattan anyagból készült, ezért megjelenése és színe is a természetes faanyagot idézi, de annál sokkal ellenállóbb. A belső borítással is ellátott tárolódoboz tökéletes a teraszokon elhelyezett párnák, takarók tárolására esős időben vagy a téli időszakban, ahol véve vannak a portól, bogaraktól és nedvességtől is.

Adagio kávézóasztal

A Jati&Kebon kör alakú kis asztalkája fém kerettel és lábbakkal a stabilitást hirdeti, de az asztallapja a fa melegségét hordozza magában. A egyszerű vonalvezetésű kiváló minőségű alapanyagokból készült, így sokáig díszítheti a teraszt és adhat plusz rakodófelületet az esti borozások és falatkát elfogyasztása során. 

Aigle virágtartó

A tárolódobozhoz hasonlóan a Domus Ventures a polyrattan virágtartókból is három eltérő méretet kínál, amely együtt, de külön-külön is megvásárolhatóak. Az alumínium vázas, de műanyag borításos virágtartók bírják a locsolással járó vízterhelés és magasított méretüknél fogva térelválasztóként vagy magasított zöld falként is beépíthetőek a kinti térbe.

Mindkét cég magas minőségű kiegészítőket kínál, amelyek jól illeszkednek az étkező- és ülőgarnitúrájuk megjelenéséhez, de természetesen önálló darabként is fel tudják dobni a teraszt és a kertet. Az elegáns funkcionalitásuk bármilyen területet vonzóvá tesz majd!