Tökéletes masszázsélmény otthon is

Képzeld el, ahogy egy újabb fárasztó és pörgős nap után hazaérsz és csak pihenni szeretnél. Még a lazító fürdő gondolata sem vonz, csak ülni akarsz és létezni. A SpaLounge masszázsfotelében megpihenhetsz, és úgy frissülhetsz fel, hogy a kisujjadat sem kell mozdítanod.


Mindig lesznek olyan napok, amikor nincs kedved kimozdulni, túl fáradt vagy, esetleg rajtad kívül álló okok miatt nem tudod elhagyni a lakást, viszont a fizikai felfrissülésre ilyenkor is szükséged lesz. A SpaLounge masszázsfotel az otthoni relaxálás és felfrissülés kényelmét hozza el számodra.

Puha, ergonomikus kialakítású ülés védőburokként vesz körbe, amiből újjászületett pillangóként szállhatsz ki a masszázsprogram végén. Túlzásnak hangzik? Akkor még nem próbáltad a fűthető panelektől kellemesen meleg hátmasszázst vagy a többfunkciós lábmasszázst.

A gondosan megkomponált masszázsélményt a beépített zenelejátszó lágy hangjaival egészítheted ki, amit biztosan élvezni is fogsz, mert a sztenderdnél (60 dB) is alacsonyabb a motorok hangja.

A minőségi alapanyagok, az elegáns megjelenés és a hatékony masszázsprogramok izgalmas ötvözete a SpaLounge fotel, amit érdemes személyesen is kipróbálni. Látogass el a SpaTrend ürömi bemutatótermébe, hogy a saját bőrödön tapasztald a szakértelmét!