Amikor beköltöznek a csillagok a hálószobába

A csillagos ég alatti alvás borzasztó romantikusan hangzik, de a bogarak, a leszálló hideg és a pára összevetve nagyon meg tudja keseríteni az élményt. A hálószobák kényelmét és csillagok meseszép látványát ötvözi a Csillagplafon, ami az univerzum végtelenjét hozza el a lakásokba.Az amerikai talámány nyomán kifejlesztett dekorációs eljárás egy speciális festék segítségével idézi meg a csillagokat a lakás bármely pontjára. Az elsősorban plafonra szánt festék foszforeszkáló hatású, tehát önmagában nem világít, csak a környezetéből „elszívott” fényt adja vissza az éjszaka sötétjében. Önmagában épp ezért a fehér felületen tökéletesen láthatatlan, tehát nappal nem zavarja a lakás összhangját a fölénk boruló égbolt látványa. De amikor leszáll az éj és kint elsötétül minden, apró csillagok jelennek meg a fejünk felett.A csillagok kellemesen visszafogott fénye nem túl erős, az alvásban sem zavar, így – ha olvasásra nem is – hangulatkeltésre mindenképpen ideális. Hogy a CsillagPlafon szakemberei az égbolt melyik szeletét ajándékozzák nekünk, az csak rajtunk múlik. Kérhetünk nyári vagy tél égboltot, különböző csillagképeket vagy akár egyéb égitesteket is, mondjuk holdat. Díszíthetjük vele a gyerekszobát vagy a szülői hálót, de mivel száradás után a víz sem árt a festéknek, ezért akár fürdőszobánk tetejét is meghinthetjük csillagokkal. A festék felvitelét szakember végzi, nekünk semmi dolgunk vele, és a továbbiakban is csak a megfelelő (mesterséges) fényforrásról kell gondoskodnunk, ha a szobába nem jutna elég természetes fény a nap folyamán. Minden más a festék dolga. A még tökéletesebb hatás érdekéért persze tücsköket is örökbe fogadhatunk, de a ciripelő bogarak nélkül is miénk az élmény, hogy ágyból csodálhatjuk az éjszakai égbolt szépségét. Erről a háromdimenziós hatású csillagminta gondoskodik.


A csillagos ég alatti alvás borzasztó romantikusan hangzik, de a bogarak, a leszálló hideg és a pára összevetve nagyon meg tudja keseríteni az élményt. A hálószobák kényelmét és csillagok meseszép látványát ötvözi a Csillagplafon, ami az univerzum végtelenjét hozza el a lakásokba.

Az amerikai talámány nyomán kifejlesztett dekorációs eljárás egy speciális festék segítségével idézi meg a csillagokat a lakás bármely pontjára. Az elsősorban plafonra szánt festék foszforeszkáló hatású, tehát önmagában nem világít, csak a környezetéből „elszívott” fényt adja vissza az éjszaka sötétjében. Önmagában épp ezért a fehér felületen tökéletesen láthatatlan, tehát nappal nem zavarja a lakás összhangját a fölénk boruló égbolt látványa. De amikor leszáll az éj és kint elsötétül minden, apró csillagok jelennek meg a fejünk felett.

A csillagok kellemesen visszafogott fénye nem túl erős, az alvásban sem zavar, így – ha olvasásra nem is – hangulatkeltésre mindenképpen ideális. Hogy a CsillagPlafon szakemberei az égbolt melyik szeletét ajándékozzák nekünk, az csak rajtunk múlik. Kérhetünk nyári vagy tél égboltot, különböző csillagképeket vagy akár egyéb égitesteket is, mondjuk holdat. Díszíthetjük vele a gyerekszobát vagy a szülői hálót, de mivel száradás után a víz sem árt a festéknek, ezért akár fürdőszobánk tetejét is meghinthetjük csillagokkal.

A festék felvitelét szakember végzi, nekünk semmi dolgunk vele, és a továbbiakban is csak a megfelelő (mesterséges) fényforrásról kell gondoskodnunk, ha a szobába nem jutna elég természetes fény a nap folyamán. Minden más a festék dolga. A még tökéletesebb hatás érdekéért persze tücsköket is örökbe fogadhatunk, de a ciripelő bogarak nélkül is miénk az élmény, hogy ágyból csodálhatjuk az éjszakai égbolt szépségét. Erről a háromdimenziós hatású csillagminta gondoskodik.

Címkék: