Válasszon laminált padlót akár több évtizedre!

Egy otthonban a falak mellett a padló a legnagyobb látszó felület, mely meghatározza a lakás hangulatát, a rend és tisztaság-érzetet. A vezetékek, a szaniterek és a falak állapota mellett lakásvásárlás során a vevők kiemelt figyelmet fordítanak a padlóra is. Egy karcos, elöregedett szalagparketta épp úgy csökkenti egy ingatlan értékét, mint a rosszul lerakott laminált padló. A parketta cseréje és az új padlóburkolat kiválasztása során érdemes figyelmet fordítani olyan szempontokra, mint a padló kopásállósága, ez felel ugyanis azért, hogy karcolódik, kopik-e a padló,  a burkolat illesztési pontossága, mely a recsegés kiküszöbölésére szolgál, és a valósághű felület, mely egy laminált padló esetében a valódi fa érzetét nyújtja. A laminált padlók előnye, hogy viszonylag alacsony költségek mellett gyönyörű, tiszta és fahatású padlót kapunk, ha sikerül jó minőségű laminált padlóra szert tennünk. A Parador laminált padlói nem csak minőségben kiemelkedőek, de valósághű felületeikkel otthonunkat elegáns, egyedi megjelenésbe öltöztetik. Hogy ez mit jelent pontosan?


Valódi fahatású felületek a természetes megjelenésért

A laminált padló mára egyre nagyobb népszerűségnek örvend, és méltó alternatívája lett a valódi fából készült padlóknak. A laminált padlók gyártása olyan elképesztő fejlődésen ment keresztül, hogy aki nem járatos a lakberendezésben, nehezen tudja eldönteni, hogy fát lát vagy csak a fényképét. Igen, ez különbözteti meg leginkább a laminált padlót a valódi fa parkettától! A Parador valódi fát fotóz le a dekorok készítéséhez, ezért elképesztően valósághű a laminált padló kínálat minden darabja, a felső réteg dombornyomása pedig még jobban kiemeli a fa textúráját.

Magas kopásállóság és karcmentes ragyogás

A Parador laminált padló szabadalmaztatott klikkes rendszere könnyű lerakást biztosít, az élek impregnálása véd a nedvesség ellen, a kopásálló melamin gyanta legfelső réteg rendkívüli tartósságot kölcsönöz. A kopásállóság azt mutatja, hogy a Parador laminált padlók megfelelőek az erős igénybevételnek, legyen szó háziállatokról, otthoni irodáról, vagy izgő-mozgó kisgyerekekről a lakásban.

Duzzadásvédelem -a halk padló titka

A Parador laminált padlóinak felső, dekoratív rétege a legnagyobb sűrűségű HDF lemezekre van ragasztva, mely megakadályozza a nedvesség felszívódását, és hosszú éveken keresztül biztosítja a termék formatartósságát. A padlók magas illesztési pontossága, nagy szakítószilárdsága biztosítja, hogy a víz ne jusson be az elemek közé. A szerkezeti stabilitásának köszönhetően a padlóelemek nem távolodnak el egymástól évek múlva sem, így nem keletkeznek rések és nem fog recsegni a padlónk.

Antisztatikus, antiallergén - a családtagok egészségéért

A Parador laminált padlói alacsony kibocsátásúak és alacsony allergén szintűek, kellemes beltéri klímát biztosítanak. Az LGA és a Blue Angel által kiadott tanúsítványok biztosítják a vásárlók számára a nyugalmat. E laminált padlók nagyon tartósak és könnyen tisztíthatók, ideálisak olyan háztartásokba, ahol allergiások élnek.

Padlófűtésre telepíthető

A laminált padlók hősugárzási hatékonysága a kő vagy járólap burkolatokhoz képest 90-95%-os, a padlófűtéshez kifejezetten ajánlott burkolattípus. A Parador laminált padlói padlófűtésre telepíthetők, hőellenállási tényezőjük az egyik legjobb a piacon.

Ha építkezik, vagy felújít, válogasson finoman megmunkált, élethű felületű laminált padlóink közül, és ha szívesen megnézné a Parador padlóválasztékát élőben is, vagy segítségre lenne szüksége az otthonához és igényeihez illő burkolat kiválasztásában, kérje a Parador szakértőinek ajánlatát és személyre szabott segítségét, hogy megtalálja otthona padlóját.