Vízálló vinyl hódít burkolatok között

A padlóburkolatok legújabb generációjába tartozik a környezetbarát és vízálló vinyl burkolat, amelyet fürdőszobába és konyhába is bátran letehetsz. A Parador vinyl maradéktalanul megfelel a mai követelményeknek és modern megoldásokat nyújt a burkolatot keresők számára!


A Parador SPC burkolata speciális összetételével és különleges, környezetbarát gyártástechnológiájával tűnik ki a padlók közül. Ez előbbi, azért fontos, mert ásványi őrlemény tartalmának köszönhető kiemelkedően kopásállósága és formatartó képessége. Utóbbi révén pedig környezetre ártalmatlan polimerek felhasználásával készül, így garantáltan gyerek- és kisállatbarát.

Élethű mintái miatt esztétikus és tartós megoldást jelentenek az egész lakás vagy ház burkolására.  Igen, még a vizes helyiségekbe is lerakhatóak, hiszen 100%-ban vízállóak az SPC vinyl padlók.

A többféle színű és hatású vinyl burkolatok az otthonod bármely helyiségében megállják a helyüket, és érdemes is őket minél több helyen lerakni, mert meleg hatásúak, puhák, így kímélik az ízületeket és a beépített akusztikai rétegnek köszönhetőek minimalizálja a lépészajt. 

Társasházba vagy emeleti helyiségekbe emiatt is jó választás a SPC vinyl, amelyeket személyesen is megnézhetsz a MaxCity 140 m2-es Parador üzletében!