A kültéri kemence nem luxus többé

Szeretsz a szabadban sütni és van is hely egy kültéri grillsarokhoz? Akkor ne állj meg gilleknél, nézz szét kicsit a kemencék világában! Az Alfa Forni megreformálta ezt a piacot. Soha nem volt még ilyen egyszerű és gyors egy saját kemence beszerzése!


Az Alfa Forni kemencecsalád innovatív megoldásai, egyszerű kialakítása és egyedi megjelenése profizmusról és könnyű használhatóságról mesél. Többféle méretben elérhető, gázzal vagy hagyományosan, fával fűthető kemencék a grillek mobilitását és az épített kemencét hődinamikáját ötvözik. Így gyorsan, kertátalakítások és építés nélkül lehet egy saját kemencéd a teraszon, amit már a vásárlás napján beüzemelhetsz!

A kemence szabadalmaztatott kialakítása gyors felfűtést (maximum 10 perc), rendkívül magas hőfokot (500 C fok) és tökéletesre sülő pizzákat kínál. Egy vékony tésztájú nápolyi pizza két percen belül megsül és a hamisítatlan, autentikus ízekről sem kell lemondanod.

A technológia és a tradíció csodálatos keveréke egy rendkívül sikeres és népszerű kemencét eredményezett, amelyért nemcsak az olaszok, de már a magyarok is rajonganak. Tárd fel a benne rejlő lehetőségeket, hiszen nemcsak pizzát készíthetsz benne, hanem kenyeret, húsokat, sőt még édességeket is, és söpörd be a vendégek dicséreteit.

Ismerkedj meg te is ezzel az akár hordozható, könnyen áthelyezhető és azonnal igénybe vehető kemencével a SpaTrend üzleteiben!