Legyen saját, autentikus kültéri kemencéd 5 perc alatt

Szeretsz a szabadban sütni és van is hely egy kültéri grillsarok kialakításához? Akkor ne csak a grillek között nézelődj, az olasz Alfa Forninak köszönhetően már saját kemencéd is lehet gyorsan, egyszerűen és kis helyen. Nézz szét a mobil kemencék világában, amelyek autentikus ízvilágot, élményt és profizmust kínálnak!


Az Alfa Forni kemencecsalád innovatív megoldásai megreformálták a kemencék világát. A félköríves kemencék egyszerű, de kompakt kialakítása és sallangmentes megjelenése profizmusról és könnyű használhatóságról mesél. Többféle méretben is elérhető, így a család nagyságához és étvágyához valamint a kerted méretéhez tudod igazítani a kemencéd nagyságát. Választhatsz gázzal vagy hagyományosan, fával fűthető változatot is, de bármelyik is áll közelebb a szívedhez a grillek mobilitását és az épített kemencét hődinamikáját mindenképpen megkapod. Ennek köszönhetően gyorsan, kertátalakítások és építés nélkül lehet egy saját kemencéd a teraszon, amit már a vásárlás napján beüzemelhetsz, és kezdődhet a sütés!

"Remek kemence, több éve használom, eddig összesen cca 600 pizzát sütöttem vele 3 szezon alatt. Stabil, jól kezelhető, bár a 4 pizza kissé túlzás, némi bűvészkedéssel 3 belefér. Jól tartja a hőmérsékletet, gyorsan felfűthető. Csak ajánlani tudom!" - Hodász Tibor

Az Alfa Forni család legnagyobb darabaj a 4 Pizze Top, ami egy négy pizzás, fatüzeléses változat. A kemence szabadalmaztatott kialakítása és látványos rozsdamentes kupolája nemcsak a szemet gyönyörködteti, de gyors felfűtést (maximum 10 perc), rendkívül magas hőfokot (500°C) és tökéletesre sülő pizzákat is lehetővé tesz. Egy vékony tésztájú nápolyi pizza két percen belül megsül és a hamisítatlan, autentikus ízekről sem kell lemondanod.

A technológia és a tradíció csodálatos keveréke egy rendkívül sikeres és népszerű kemencét eredményezett, amelyért nemcsak az olaszok, de már a magyarok is rajonganak. Kiváló hőtartása révén nemcsak a magas hőn sült pizzát, de utána bármi mást is készíthetsz. Kenyereket, lepényeket, egytál ételeket, sőt még grilles fogásokat is süthetsz a kemencédbe. A sütőfelület 3 cm vastag, cserélhető tűzálló téglából áll, amire közvetlenül is felteheted az ételt, de a kiegészítők között sütőrácsot is találsz.

Az Alfa Forni 4 Pizze Top egy sok lehetőséget és örömet tartogat, ami a tiéd lehet, ha lecsapsz erre a mobil kemencére. Most 20% kedvezménnyel a tiéd lehet, és a kézhez vétel napján egyedül is könnyen felállíthatod és jöhet a pizzák, kenyerek, húsok, sőt édességek sütése és a vendégek dicséreteinek besöprése.

Ha szeretnéd személyesen is megnézni és többet megtudni az Alfa Forni kemencéről, akkor látogass el a SpaTrend valamelyik bemutatótermébe és kérd a szakértő kollégák segítségét!