Hamarosan jön a tavaszi grill szezon, várd felkészülten

Ha időben akarod elkezdeni a kert felkészítését a tavaszi szezonra, akkor már most érdemes a teendőket listába szedni. Bővítenéd a grill teraszt? Új étkezőt vagy nyugágyat keresel az otthoni wellness sarokba? Akkor a téli kerti bútor ajánlatokat neked találták ki!


A téli időszakban a kertben töltött idő lecsökken, bár a legelszántabb grillezők még ilyenkor sem menekülnek be a falak közé. Egy modern, jól használható és kellően felszerelt kültéri konyhával ez nem is csoda, hiszen fantasztikus élményekkel, finom ételekkel és frissítő, szabadban töltött percekkel leszel gazdagabb.

Hogy mitől lesz számodra ideális a teraszon kialakított nyári konyha? A minőségi, kényelmes termékektől, amelyek kiállják az idő próbáját és megjelenésükkel, használatukkal örömet visznek az életedbe. Hogy legyen időd megtalálni álmaid berendezéseit, használd ki a téli időszakot és a kedvezményes ajánlatokat.

Ha a letisztult formák, a kecsesség és az időtálló profizmus hoz lázba, akkor mindjárt két ajánlatunk is van számodra! A Bolt étkező szett, gyönyörű grafit színével, hűvös eleganciát kínál majd a nyári forróságban. A hat személyes étkezőhöz kedvezményes áron csatlakozik egy Kamado Chef 19"-es kerámia grill. Ezen a remek hőtartású, izgalmas fatüzelésű grillen elkészítheted azokat a finomságokat, amelyeket a 246x100cm-es asztalon tálalhatsz a vendégek nagy örömére.

A Livorno/Malaga étkezőgarnitúra ugyanolyan kiváló minőségű alapanyagból készült, szintén hat székkel érkezik, de a grafit helyett visszafogottabb színnel rendelkezik. Remekül illeszkedik az eltérő hangulatú kertekbe, teraszokra és nagy előnye, hogy az asztal összecsukható. Kedved és társaságod szerint igazíthatod méretét aszerint, hogy nagy családi hétvégék, baráti beszélgetések vagy home office színtere lesz. Ez az ajánlat is magában rejti a kerámia grillt, így egyszerre viheted haza a kerti sütőt és a hozzá illő kerti bútort!

Használd ki a Spatrend újévi ajánlatait és kezd felszerelt terasszal a tavaszi szezont, hogy legyen hova elvonulni a világ zaja elől!