A kerámia grill hordozható változata mindig veled lehet az úton

A kerámia grillek tojásdad alakjukról, remek hőtartásukról és nem csekély súlyukról ismertek. A bbq ételek készítésében igazán virtuóz grillről ezentől nem kell lemondanod nyaralás vagy horgászás közben sem, mert megérkezett a hordozható változat!


A Kamado Joe grillek Junior változata a széria legkisebb darabja, de ez cseppet sem von le a teljesítményéből. Ugyanolyan megbízható, ugyanolyan füstös aromáktól gazdag, ínycsiklandó ételek készülnek rajta és ugyanolyan könnyű tisztán tartani, mint a nagyobb társait.

A sütőfelület mérete természetesen kisebb, de egy egész csirkét, köretekkel a Junioron is bátran elkészíthetsz, így biztosan nem maradsz éhen, ha veled utazik.

A Kamado Joe Juniorhoz most egy csirkesütőt és egy sear plate-t vihetsz haza ajándékba, hogy bátran nekiállhass a sörös csirke elkészítésének!

Ha nem szeretnél lemondani az úton sem a grillen készült bbq fogásokról, akkor ez a hordozható kerámia grill elkísérhet kirándulásokra, nyaralásokra vagy horgászni. Az autóban elfér majd ez a 30 kg-os "csöppség"!