Egy árnyékoló, ami öltözteti a kertet

Az árnyékolók elengedhetetlen kellékei egy nyári kertnek, mert védenek a napsugaraktól, enyhet adnak a meleg elől, de miért válasszunk egy szimplán praktikus darabot, amikor praktikus és elegáns árnyékolóval is csinosíthatjuk a kertet?


Az Umbrosa napernyők egészen új szintre emelték a esztétikus funkcionalitást. Természetből vett formáikkal szemet gyönyörködtető szerkezeteket, UV szűrős vásznakat és könnyű használhatóságot kínálnak. Az Ikarus árnyékoló is tökéletesen illeszkedik ebbe a sorba széles karimájával és oldalkaros megoldásával, ami tökéletessé teszi medencék, grillek és kerti bútorok árnyékolására is.

A legendabeli Ikarusnak a Nap okozta végzetét, de a prémium minőségű árnyékolónál ez biztos nem jelent majd gondot. A több színben válaszható vászon kiválóan tartja a színét, még erős napsugárzás hatására sem veszít élénkségéből.

Napsugár- és szélfogóként első osztályú munkát végez, csakúgy, mint látványos dizájnelemként. Légies megjelenése öltözteti a kertet, és nem mellesleg, a használata is nagyon egyszerű.