Funkcionális műalkotás vagy látványos kerti grill

  • írta:
  • 2018.06.29

Tábortűz és BBQ egyszerre. Az OFYR egy funkcionális műalkotás, melynek célja, hogy miközben szépségével gazdagítja a környezetét, meleget ad, és elmélyíti az étkezés szeretetét. A OFYR különleges grillsütőként a maga egyszerű, klasszikus és elegáns vonalaival tökéletesen illeszkedik bármilyen környezetbe.


Az étkezés mindennapi életünk része, ám akadnak olyan alkalmak, amikor nem mindennapi módon szeretnénk a grillezés élvezetének hódolni. Egy baráti összejövetel kellemes és maradandó emlékeit idézzük majd fel, ha egy látványos, szinte már művészi alkotás köré gyűlve a gyömölcsa tüzének finom füstjét szimatolva várjuk, ahogyan az ételünk lassan fogyasztható alkotássá válik. Ekkor vagyunk készen arra, hogy ellátogasson életünke az OFYR.

Az OFYR egy vonzó látványosság. Egyformán jól mutat egy előkelő étterem teraszán és egy családi ház kerti környezetében. Amikor eljön az ideje egy társasági összejövetelnek az elegáns műalkotás, egy meleg, barátságos, sütni és főzni alkalmas hellyé válik, amely nemcsak ételt ad, hanem nagyszerűen szórakoztatja a vendégeket.

Az OFYR Könnyen használható. Eltérően sok más szabadtéri sütő eszköztől az OFYR nagyon könnyen tisztítható, és gyakorlatilag karbantartásmentes. Az élelmiszer-hulladékot és a felesleges olajat közvetlenül a tűzbe kaparjuk. A sütőlap egy spatulával nagyon könnyen megtisztítható, és a sütés végén csak letöröljük egy nedves ruhával.

Az OFYR gyorsan áthelyezhető. Hála a három darabból álló moduláris kialakításnak az OFYR könnyen mozgatható kihűlt állapotában. Bár együtt az OFYR grill minden elemével nehéz és robusztus, de a kályhát, tűzteret és a talapzatot külön-külön nagyon könnyű felemelni és mozgatni, és így akár OFYR-t ideiglenesen áthelyezni. 

A sütés az OFYR grillen egyszerű és élvezetes. Próbálja ki Ön is.

Címkék:

grill