- írta: Peitli Csilla
Különleges grillrecept a SÉF a RÁCSON receptversenyen: Sült fagyi a grillen
- írta: Spatrend Online
- 2016.04.06
Igen, jól olvastad: fagylalt a grillen! Bizony, lehetséges… A Séf a Rácson receptverseny versenyzője bebizonyította, hogy ezt a hideg desszertet is el lehet készíteni a kertben, a forró grillrácson. A titok, hogy nagyon jól kell bánni a hőmérséklettel! Egy elképesztő recept az online versenyből.Sokan tartanak a desszertek grillen sütésétől. Hiszen a kerti grillezésről elsősorban a húsok, halak, zöldségek jutnak eszünkbe. Pedig az édességeknek is helyük van a rácson: a modern grill-gasztronómia már nem csak édes gyümölcsöket karamellizál, hanem teljes süteményeket, akár torta-költeményeket is a szabad téri grillre álmodott. Most azonban a Séf a Rácson online receptverseny egyik indulója, Tarsoly László, Cooky minden eddiginél merészebben gondolkodott: egy egész piskótatorony, gyümölcsök, fagylalt és a tetejébe isteni, füstösre grillezett hab. Faszenes grillen készítette el a lehetetlennek hangzó desszertet, a grillezett sült fagylaltot. Ezt az fejedelmi cukrászati remeket sokan elkészítették már, de hosszas nyomozás után bátran kijelenthetem, hogy Magyarországon én voltam az egyetlen bátor ezidáig, aki grillre merte átírni a receptet. – mondja a versenyző. Már a képeket nézve is tökéletesen el lehet képzelni, mennyire finom lehet. Szóval eléggé fel van adva a lecke a többi séfjelöltnek is, hiszen a zsűri szó szerint ki van éhezve a hasonló különlegességekre. Ha te is megkóstolnád a faszénen grillezett fagylaltot, szavazz a receptre most, hiszen egyre nagyobb szüksége van rá a versenyzőknek!Utolsó napok: hamarosan lejár a jelentkezési határidő! Nevezz be most a Séf a Rácson grillversenybe, és nyerd meg az álomgrillt!
Igen, jól olvastad: fagylalt a grillen! Bizony, lehetséges… A Séf a Rácson receptverseny versenyzője bebizonyította, hogy ezt a hideg desszertet is el lehet készíteni a kertben, a forró grillrácson. A titok, hogy nagyon jól kell bánni a hőmérséklettel! Egy elképesztő recept az online versenyből.
Sokan tartanak a desszertek grillen sütésétől. Hiszen a kerti grillezésről elsősorban a húsok, halak, zöldségek jutnak eszünkbe. Pedig az édességeknek is helyük van a rácson: a modern grill-gasztronómia már nem csak édes gyümölcsöket karamellizál, hanem teljes süteményeket, akár torta-költeményeket is a szabad téri grillre álmodott.
Most azonban a Séf a Rácson online receptverseny egyik indulója, Tarsoly László, Cooky minden eddiginél merészebben gondolkodott: egy egész piskótatorony, gyümölcsök, fagylalt és a tetejébe isteni, füstösre grillezett hab. Faszenes grillen készítette el a lehetetlennek hangzó desszertet, a grillezett sült fagylaltot.
Ezt az fejedelmi cukrászati remeket sokan elkészítették már, de hosszas nyomozás után bátran kijelenthetem, hogy Magyarországon én voltam az egyetlen bátor ezidáig, aki grillre merte átírni a receptet. – mondja a versenyző.
Már a képeket nézve is tökéletesen el lehet képzelni, mennyire finom lehet. Szóval eléggé fel van adva a lecke a többi séfjelöltnek is, hiszen a zsűri szó szerint ki van éhezve a hasonló különlegességekre.