- írta: Peitli Csilla
Napi grillreceptünk: Hawaii narancs
- írta: Peitli Csilla
- 2016.07.10
Amíg sül a főétel vagy a köret a grillen, percek alatt elkészítheted ezt a desszertet a grillen. Nem foglal sok helyet, és a külön csomagolása miatt bármivel süthetes egy időben, nem fogja átvenni az ízét még az erősen fűszerezett ételnek sem.
Amíg sül a főétel vagy a köret a grillen, percek alatt elkészítheted ezt a desszertet a grillen. Nem foglal sok helyet, és a külön csomagolása miatt bármivel süthetes egy időben, nem fogja átvenni az ízét még az erősen fűszerezett ételnek sem.
Grillplaza.hu - Broil King grillek és grillkiegészítők áruháza
A megpucolt narancsot szedd gerezdjeire és távolítsd el minél alaposabban a belső fehér hártyát.
Az így kapott gerezdeket tedd rá egy alufóliára, ott szórd meg a cukorral, a fahéjjal és a rummal. Végül mehet a tetejére a picike vajdarab.
Csomagold be jó alaposan a narancsot és már teheted is fel a grillrácsra.
Közepes hőmérsékleten süsd 15 percig, félidőben egyszer megfordítva a csomagocskát. Ezután már mehet is a vendégek tányérkájára.
A receptet eredetileg itt találod, elkészítési tanácsokkal együtt.