Profi gázgrill azoknak, akik komolyan veszik a grillezést

A Broil King kanadai grillcsalád legújabb tagja egy nagy tudású, sokoldalú és családbarát grill. Méretei miatt a nagyobb kerti partikat is könnyedén levezényelheted a rajta készített étel mennyiséggel, a változatosságával pedig bárkit lenyűgözhetsz.


A Baron 590 sorozatának egyik legnagyobb darabja, ami nemcsak nagy sütő- vagy rakodófelületet jelent, de a lehetőségek széles tárházát is kínálja. Nyárson sütés, gyors és precíz hőfokbeállítás steakekhez vagy éppen lassú sütés bbq-s finomságokhoz, ez a komplex grill mindegyikben a segítségedre lesz.

Oldalégője tökéletes a szószok, mártások elkészítéséhez, míg a nagy sütőfelület égő külön-külön is precízen állíthatóak, így a két zónás grillezést is pillanatok alatt előkészítheted.

A Baron 590 hozza a Broil King népszerű stílusjegyeit, így nem kell lemondanod a porcelán bevonatú melegen tartó rácsról vagy a maximális ízhatásért felelős Flav-R-Wave rácsról.

Ha a profizmust keresed a grillezésben is és szereted kimaxolni a kültéri sütés minden örömét, akkor a Broil King szaktudására és rafinált megoldásaira mindig számíthatsz abban, hogy öröm legyen a grillezés!