Hordozható grill az örök mozgékonyaknak

A kanadai Broil King megbízható, sokoldalú és könnyen használható gázgrilljeinek széles választékában található a Porta Chef grill, amit kifejezetten hordozhatóra terveztek. A kétlaki életet élők, a horgászok és kirándulók bárhova magukkal vihetik, hogy ne kelljen lemondaniuk a minőségi grillezés élményéről!


A Porta Chef 18 kilójával és gyors összeszerelésével egy ember is flottul megbirkózik. Könnyen, átláthatóan működik a szétszedése és összerakása is, így pillanatok alatt készen állsz majd a grillezésre. A hordozható kiszerelés ráadásul nem vesz el semmit a Broil King grillek minőségi teljesítményéből. Ugyanazokat a megoldásokat és finom ízeket kapod, mint a nagyobb, családi grillek esetében.

Három égővel rendelkezik a grill, amelyek külön működtethetőek, hogy a kisebb felületen is képes legyél egyszerre többféle ételt készíteni vagy a többzónás grillezést használni.

A beépített hőmérő és melegen tartó rács mellett még olyan további kényelmi elemek is helyet kaptak a grillen, mint a két lehajtható oldaltálca vagy az eszközök tárolását megkönnyíti akasztók. Az intenzív ízekért az acél Flav-R-Wave™ hőelosztó rendszer felel, hogy ha úton vagy se kelljen lemondnod az autentikus grilles ízekről.

Méretőből fakadóan nemcsak az örökké úton lévők számára, de kisebb teraszokkal és erkélyekkel rendelkezők számára is ideális választás a Broil King Porta Chef grillje.

Látogass el a SpaTrend ürömi bemutatótermébe és személyesen is kipróbálhatod ezt az apró óriást!