Az okos grillek forradalma

A grillezés ősi művészetét is utolérte a technikai újítások szele és egyre több okos kütyü kerül be a legjobb grillek és kiegészítők közé. Most ezekből szemezgettünk!


Masterbuilt
A faszenes grillek legújabb generációja, ami gravitációs elven működik, rendkívül gazdaságos és egy alkalmazás segítségével fokra pontosan beállítható a hőfoka. Ezzel a grillel nem lesz gondod a megfelelő hőfok kiválasztása akár bbq-ra, akár grillezésre készülsz.

Meater
A Meater egy vezeték nélküli húshőmérő, amit sütés közben is bátran az ételben hagyhatsz. Nem kell állandóan szurkálnod a húst, a mérőeszköz folyamatosan küldi az adatokat az étel belsejéről a telefonodra vagy tabletedre. Az okos maghőmérő 10 méteres hatótávolságból is működik, így nem kell mindig a grill mellett állnod, amíg a Meater vigyáz az ételre.

Pellet grill
Ez az egyedi fűtőanyaggal működő grill az egyenletes sütésről, a sokoldalúságáról és a precíz hőkontrolljáról ismert. Ez utóbbiban segít a Wifi és Bluetooth kapcsolattal is rendelkező digitális vezérlő, amelyen pontosan beállíthatod a kívánt hőfokot. Mindegy, hogy füstölnél, bbq ételt készítenél vagy egy gyorsan megpirított grillételt sütnél, a grilles alkalmazással egyetlen mozdulattal kiválaszthatod a megfelelő hőmérsékletet.

iKamand
A kamado grillek formája és anyaga a régmúltba nyúlik vissza, de ez nem akadályozta meg a fejlesztőket, hogy előálljanak egy ehhez a grillhez passzoló okos eszközzel. Ez lett az iKamand, ami húshőmérőként és hőfokot kontrolláló eszközként is tökéletesen funkcionál. A telefonra letöltött alkalmazáson keresztül mindig percre készen tudod, hogy mi zajlik az étel belsejében, ráadásul hasznos sütési tanácsokat és tippek is kapsz. Miközben teljes kontrollt nyersz a hőfok beállítása felett!

Az okos eszközök hatalmas segítséget jelentenek a mindig tökéletes eredmény elérésében. Egyszerűbbé, kiszámíthatóbbá és szórakoztatóvá teszik a grillezést, amit a technikai segítség ellenére is egy kreatív hobbi és remek élmény marad majd!