Kiegészítők a fatüzelésű látványgrillhez

A műalkotásnak is beillő, fatüzelésű OFYR egyszerűségénél és eleganciájánál már csak a tartóssága a nagyobb. Ehhez a magas minőséghez azonban nem könnyű megfelelő kiegészítőket találni, ezért az OFYR úgy döntött, hogy megalkotja azokat! A hasznos, tartós és a sütési élményt még magasabbra emelő kiegészítők megérkeztek!


A letisztult vonalaival központi dísszé váló grill több egy látványos kerti bútordarabál. A fával fűthető grill nagyon is hasznos tagja a kültéri eszköztárnak. Meleget adó tábortűzként és finom ételeket készítő sütőként egyaránt remekel! A most érkezett kiegészítőkkel pedig már nem csak vaslapon sült ételeket készíthetsz, a határ a csillagos ég!

Szeretnél pizzát készíteni a kerted végében, de a vaslap karimája ehhez keskenynek bizonyult? Akkor itt az öntött vasból készített Pizza Oven, amellyel nagy méretű pizzát is bátran készíthetsz.

Ha a nyárson sültekre vágytál eddig hiába, ne aggódj, itt vannak az óriási brazil nyársak, amin hatalmas húsokat is könnyedén megsüthetsz. A könnyebb használat érdekében a három nyár egy speciális tartókerettel együtt érkezik!

Az OFYR Fire Guard Ring felszerelése után többé nem lesz gond, ha gyerekek jönnek vendégségbe. A vaslap köré felszerelhető tűzvédelmi gyűrű elejét veszi minden véletlen balesetnek a forró grill közelében, és egy extra rakodó felület is nyersz általa.

Ha szeretnél megismerkedni az összes kiegészítővel a fedőtől kedve az edényeken át, a guruló talpig, akkor látogass el ide!