Közepes méretű tojás grill, amin akár 6 egész csirkét is süthetsz egyszerre

Készülj az őszi grillszezonra és szerezd be most kedvezményes áron ezt a sokoldalú tojás grillt, ami az autentikus füstös aroma mellett kellemes sütési élményt és nagy sütőfelületet kínál. A Kamado Chef 1900 családi grillezéshez, baráti összejövetelekhez és pizza partikhoz is hiba nélkül szállítja a finomabbnál finomabb falatokat!


A Kamado Chef 1900 egy tojás alakú, vörös csoda, amely ugyan nem a legnagyobb grillek közé tartozik 55 cm-es átmérőjével, de a sütőkapacitására még sem lehet panasz. A tojás alakjának köszönhető sütési kondícióinak hála egyszerre akár 12 hamburger vagy 6 egész csirkét is készíthetsz benne. Sőt, ha egy egész vendégseregre kell ételt készíteni, azzal is megbirkózik. A BBQ sütésben kifejezetten remekelő grillre 7 oldalas is felfér függőlegesen állítva, hogy biztosan senki ne maradjon éhes!

A különleges sütési élményt kínáló kerámia grillt most kedvezményes áron viheted haza, amihez hasznos kiegészítőket is kapsz. Az indirekt sütéshez hasznos félhold alakú sütőrács mellett egy másodlagos sütőrácsot és egy rácskiemelőt is találsz a csomagban. Akárcsak egy félhold alakú kerámia hőterelőt, egy faszén osztót, egy hamu kaparót és még egy grill takarót is rejt majd a csomag, hogy használaton kívül is biztonságban tudhasd a legújabb "családtagot".

Ha szereted a füstös ízeket és kipróbálnál egy a kiváló hővezetéséről és hőtartásáról ismert tojásgrillt, akkor a Kamado Chef 1900 kerámia grillben nem fogsz csalódni!

Szeretnéd személyesen is megtekinteni a grillt vásárlás előtt? Akkor látogass ki az augusztus 26-án kezdődő SpaTrend Expóra és működés közben ismerkedhetsz meg a kamado grillekkel!