Pizzasütési praktikák grillhez

A pizza ideális étel grillpartikra, mert gyerekek, felnőttek egyaránt szeretik, könnyű összeállítani, személyre szabni és a minőségi kerámia grillen tényleg percek alatt elkészül.


Az igazi olasz, vékony tésztás pizzákat fával tüzelt pizzasütő kemencékben készítik, ahol ropogóssá és könnyűvé válik a tészta és megkapja a pizza az autentikus füstös ízt is. Nem kell azonban saját kemencét építened a teraszra ahhoz, hogy emlékezetes és finom tésztát egyél, elég hozzá egy Kamado Joe és némi rutin az elkészítésben. A SpaTrend Expo Live műsorából te is ellesheted a praktikákat és trükköket, amelyek hozzásegítenek a tökéletes grillezett pizza megalkotásához.

Hova kerüljön a sajt, milyen lisztet szórj a tészta alá, egyáltalán mivel rakd át a tésztát a pultról a sütőre? Ezek a kérdések gyakran már csak menet közben merülnek fel, pedig nagyban befolyásolják a végeredményt! Ha nem akarod, hogy leragadjon a tészta, de szeretnéd az autentikus ízélményt élvezni az otthon készített pizzádnál, akkor a videóból megtudhatod milyen az ideális grill, a megfelelő hőfok és hogyan csempészheted a fa füstösségét az ételbe akkor is, ha nem azzal működik a grill. Szerezd be az alapanyagokat még a videó megnézése előtt, mert utána biztos kedvet kapsz a pizzakészítéshez!

Ha érdekel a grillezés és többet szeretnél megtudni a kültéri kikapcsolódás ezen zseniális műfajáról, akkor nézd vissza a SpaTrend Expo Live videóit és lesd el a profik titkait!