Árnyékoló a természetesség híveinek

A természet közelségét hajlamosak vagyunk biztosra venni, és sokszor nem is tudatosul bennünk, hogy mennyit adnak a természetes színek, a friss levegő és az élő növények a kiegyensúlyozott lelkiállapothoz. Éppen ezért használ az Umbrosa árnyékolócsalád természetközeli árnyalatokat, anyagokat és formákat, amelyeknek már a látványa is megnyugvással tölt el!


A modern árnyékoló már nem csak egy kizárólag árnyékot adó eszköz, hanem egy olyan dizájn, ami egyszerre hat az érzékekre, nyújt biztonságot a napsugarak elől és öltözteti környezetét. Az Umbrosa árnyékolók természet ihlette sorozatába illeszkedik az Spectra UX Nature is, ami formájában és színeiben is visszaidézi az árnyas erdők hangulatát.

A szép barna, fa borítású talp, a mélyzöld színű, oldalkaros tartóoszlop és a kellemes homokszínű, levelet idéző napernyő harmonikus egységet alkot, amely tökéletesen belesimul a kertbe.

Az elegáns és figyelemfelkeltő dizájn mellett a napernyő nem köt kompromisszumot a funkció terén sem. 360 fokban elforgatható, a vászon könnyen állítható, egyszerűen zárható és nyitható, de rendkívül jó a széltűrése is, tehát nagy szélben sem kell attól tartanod, hogy felborul az ernyő.

A vászon mérete is tekintélyes (3x3,5 m), így nemcsak egy szép, izgalmas, természetközeli árnyékolóval leszel gazdagabb a Spectra UX Nature jóvoltából, de mindig lesz egy nagy hűvös szeglete a kertnek, ami menedéket nyújt a legnagyobb kánikulában is.