Őszi egészség gőzkabinnal

Az őszi időszakban megszaporodnak a felső-légúti megbetegedések, amelyek kellemetlenek, könnyen elhúzódhatnak és lehetetlenné teszik az évszak élvezetét. A gőz erejét bevetve azonban sokat tehetünk szervezetünk épségéért és egészségéért.


A gőzölés megelőzésre és gyógyításra egyaránt hatékonyan használható. Mivel a gőzfürdő az orr és száj nyálkahártyáját nedvesen tartja, azon nehezebben tapadnak meg rajta a kórokozók, és a már szervezetbe jutottakat is könnyebben győzi le a test. A gőz emellett a tüneteket is enyhíti. Segíti a légutak kitisztulását, csillapítja a köhögést és javítja a közérzetet. A gőzfürdő általában véve is erősíti a légzőszerveket, ezért náthásan és egészségesen is érdemes rendszeresen hódolni neki. Ebben segítenek a gőzkabinok, amelyek egy zuhany méreténél nem nagyobban, de képesek gyorsan annyi gőzt fejleszteni, ami tökéletes élményt garatnál.

A gőzkabinok másik előnye a gyorsaságon és kényelmen kívül, hogy aroma gőzfürdővé is alakíthatóak. A minőségi darabokban ugyanis van egy kis aroma tartály, amit feltölthetünk illóolajjal, és így különféle aromás gőzöket hozhatunk létre. Ez rengeteget segít például a megbetegedések során, amikor egész testünket gőzölhetjük kamillával, eukaliptusszal, de fáradtság ellen bevethető az élénkítő citrom vagy stresszes időszakban a nyugtató levendula.

Készülj fel te is a téli sötétségre, amikor nemcsak a betegségek gyakoribbak, de a kedélyjavításra nagy szükség lesz! Válassz a minőségi Glass gőzkabinok közül az otthoni wellness élvezetéért.