Újra itt a szaunázók hétvégéje

A Magyar Fürdőszövetség idén is egy egész hétvégét szentel a szaunázás népszerűsítésének. Október 2-4 között rendezik meg a szaunázók hétvégéjén, hogy az országban több helyen is hódolhassunk a különféle szauna szeánszoknak.


Az országos program a szauna egészségügyi és élvezeti értékére hívja fel a figyelmet. A téli időszakban különösen kedvelt wellness eszköz jó tesz a szívnek, a bőrnek, erősíti az immunrendszert és elsőrangú eszköz a stressz levezetésére is. A meleg, meghitt kuckó a társas kapcsolatokra is pozitív hatással van, ezért érdemes barátokkal, családtagokkal közösen űzni ezt a tevékenységet.

A hétvégén több szaunaszeánszt is kipróbálhatnak az érdeklődők, akik kíváncsiak a különleges technikákra és alapanyagokra. A sör, a csokoládé vagy a méz normális esetben nem tartozik a szauna alapfelszereltsége közé, de egy szeánsz alkalmával egészen új dimenziókba emelheti a szaunázás élményét.

Ha ebben a vírusos időben, mégsem mennél közösségi szaunába, akkor az itt az ideje, hogy elgondolkodj a saját beszerzésén. Egy szauna csak neked és családtagjaidnak, amelyek évszaktól és napszaktól függetlenül bármikor használhattok! Kertbe és kisebb lakásokba való megoldások között mindenki megtalálhatja a számára tökéleteset!