A wellness rajongóinak meglepetése

Szeretettel várja Önt és családját, valamint barátait 2019. március 1. és 10. között Ürömön, a SpaTrend Expó! Ismerkedjen meg Ön is az otthoni wellness előnyeivel és jótékony hatásaival.

 

 

 


A tél végére minden porcikánk vágyik a tavasz simogató napsugaraira, a szabad levegőn töltött percekre. A jakuzzi forró habjaiban elmerülve mindezt egy kellemes hidromasszázs mellett is átélhetni minden nap saját otthonában!

A SpaTrend Expón tehát nem egyszerű masszázsmedencék sorakoznak fel, hanem egy olyan életérzést kínálnak melyet megtapasztalva teljesen megváltozhatnak az Ön hétköznapjai is.

A szezonnyitó SpaTrend Expo Jakuzzi Kiállítás és vásár alkalmával lehetősége lesz arra, hogy megismerkedjen az idei év legújabb HotSpring, Softub, és Freeflow masszázsmedencéivel, de modellváltás miatt bemutatótermi és kifutó jakuzzijainkat is megvásárolhatja, idén utoljára kedvezményes áron, a készlet erejéig.

Látogasson Ürömre, ha szeretné megtalálni kertje, terasza ékkövét, egy olyan jakuzzit, mely a mindennapokban kikapcsolódást, feltöltést jelent Önnek és az egész családjának.

A SpaTrend Expo kínálatában a kert és terasz teljes berendezésére is lehetősége lesz, így néhány kellemes, beszélgetéssel és nézelődéssel egybekötött óra alatt egy olyan élhető teraszt és kertet álmodhat és valósíthat meg a kínálatból, melyben minden eltöltött perc garantáltan örömteli lesz! 

A rendezvény záró hétvégéjén március 9-én és 10-én nyissa meg a SpaTrend csapatával a 2019-es grillszezont! Pataky Péter sztárséf ínycsiklandó grill kóstolóval és grilloktatással készül. 

További érdekességekért, útbaigazításért , látogassa meg a www.spatrendexpo.hu weboldalt

 

Címkék: