Ajádék kollagénszérum anti-aging kezeléshez

A világhírű és többször a világ legjobb spa kozmetikumának választott QMS kényeztető kezelései hihetetlen anti-aging hatással bírnak. A bőrből az életkor előrehaladtával eltűnő fontos anyagokat nagy mennyiségben pótoló finom arckezelések a kollagén és hialuronsav mellett az oxigén feszesítő erejét is használják.


A Tiszta oxigénes feszesítés, ahogy a neve is mutatja, kihasználja a 96%-os tisztaságú oxigén stimuláló hatását, és segítségével felpörgeti a sejtképződést és sejtregenerációt. Az oxigén hatására a bőr színe élénkebb, kontúrja feszesebb, tapintása rugalmasabb lesz. Nem csoda, hogy ez az egyik kedvenc QMS kezelés, ami már a 30-as, 40-es korosztálynak is bátran ajánlható. Hogy felkészíthesd bőrödet a téli viszontagságokra és legjobb formádat hozhasd az ünnepek alatt, most a két alkalmas Tiszta oxigénes feszesítéshez egy otthoni kollagén szettet adunk ajándékba.

A 18500 forint értékű ajándék kollagén szett egy nappali és egy éjszakai szérumot tartalmaz, amit kiegészít egy, otthon is biztonsággal használható, savas peeling. A három termék együttes használata hosszú  távon tölti fel a bőrt és űzi el az apró, enyhíti a mélyebb ráncokat.

Az ajánlat részleteiről érdeklődj a SpaTrend Beauty Medi Spaban! Az ajánlat visszavonásig érvényes!