Panelból sem lehetetlen a grillezés - versenyzők az ország minden tájáról

Idén is elindult az online grillverseny, amelyre az ország minden pontjáról nevezhetnek amatőrök és profik egyaránt, hogy szenvedélyüket megmutatva értékes nyereményeket vigyenek haza. Az idei SÉF A RÁCSON versenyző gárdája rengeteg kivételes receptet és igazán különlegeskarakterű séfjelöltet tartogatott már eddig is. Pedig még hol van a döntő...


Tarsoly László a nagy visszatérő, aki a kezdetek óta velünk van, és évről évre hozza az izgalmas és látványos recepteket. Idén talán a döntőben is meghozza számára a szerencsét a polipos burger vagy a japán bbq oldalas.

Lehel Márk sem kezdő már a Séf a rácson versenyen, az előző széria nyerteseként pontosan tudja mitől döglik a légy. A faszenes grillek nagy ismerőjeként idén nem a mennyiséggel, hanem a minőséggel versenyzik, amit igazán különleges receptje, a rántott bbq malacfej képvisel.

A panelrengeteg grill lovagja, Schwarczenbarth Zoltán igazi elhivatott grill imádó, aki a garázsában hozza létre a csodát. Saját maga készítette faszenes grilleken süti bbq fogásait, amelyek közül a versenyre egy göngyölt tarját hozott.

A verseny korai madara, akinek első receptjét azóta sem tudták letaszítani képzeletbeli trónjáról, Szilágyi Zoltán. A debreceni szakács a street food nagy szerelmese, így listavezető étele is egy szendvics, tojással, omlós marhaszeggyel és sok-sok zöldséggel.

Érdekel a többi versenyző is vagy kedvet kaptál a részvételre? Akkor látogass el a Séf a rácson oldalára és tudj meg minden információt az országos online grillversenyről.