Holló Márta zárta a jakuzzis valóságshow második napját

Less be te is a színfalak mögé és tudj meg minél többet a kültéri kikapcsolódásról és az otthoni wellnessről. A szabadság, pihenés és víz általi gyógyulás itthoni nagykövet egy nagyszabású eseményt szervezett, amelyre bárki, saját otthona kényelméből, bekapcsolódhat!


A SpaTrend Expo Live második napja is izgalmas programokat, vendégeket és különleges "első alkalmakat" tartogatott. Szó volt a biztonságos otthoni jakuzzizásról, milyen szempontok alapján érdemes az egész család fizikai és szellemi pihenését célzó, hosszútávú befektetést jelentő masszázsmedencét kiválasztani és a grillezés szerelmesei sem maradtak útravaló nélkül.

A Gundel étterem csapata egy három fogásos menüt készített, kizárólag kerámia grillbe, egyszerre, hogy inspirálja a sütögetőket, akiket arra biztatnak, hogy merjenek kilépni a grillhús és zöldség bűvköréből. Ezért, többek között, egy desszertet, képviselőfánkot is készítettek a grill belsejében. További grillfortélyokról és az eltérő grillek közötti fontos különbségekről is szó esett.

A nap folyamán bemutatkozott még a forradalmi újdonságnak számító, puha falú masszázsmedence és egy elektromos yacht is kilátogatott a helyszínre. 

Ha szeretnél te is személyesen részt venni az online követhető SpaTrend Expo eseményén, és hasznos tanácsokat, érdekességeket vagy a kültéri kikapcsolódást támogató termékeket megismerni, kövesd a programokat Facebookon vagy nézd vissza az adásokat Youtubon!