Világhírű lett a magyar cég a hat napos élő wellness és luxus valóságshowjával.

A szinte lehetetlen vitte véghez a SpaTrend az élőshowja első két napján. 8 órán át folyamatosan volt online, amikor élőben közvetítette a SpaTrend Expot, a világ eddigi egyetlen Wellness valóságshowját. Ezrek követték.


Holló Márti műsorvezetésével indult el a reggel a SpaTrend Expo LIVE második napján. Több, mint tízezren követték élőben a 8 facebook oldalon, youtube-on és linkedin-en közvetített masszázsmedence, kerti bútor, grill és wellness valóságshowt. Márti arra volt kíváncsi, hogy miért is biztonságos az otthoni masszázsmedence használat, hogy hogyan javítható az ember immunrendszere azáltal, hogy minden nap jakuzzit használ. 

A wellness életmód ma már nem ismeretlen számunkra. A Covid19 csak hozzásegített minket ahhoz, hogy előtérbe kerüljön számunkra az egészségünk, és a szeretteinkkel együtt töltött minőségi idő. A világunkban egyre fontosabb az, hogy egészséges immunrendszerrel rendelkezzünk. A mindennapi jakuzzizás ahhoz segít hozzá minket, hogy stresszmentesen, testileg és lelkileg teljesen feltöltött állapotban, pozitív szemlélettel éljük a mindennapjainkat. 

Ha érdekel a téma, és szívesen néznéd végig az egész heti élő közvetítést, vagy csak apró részletekre vagy kíváncsi a wellness életmóddal kapcsolatosan, akkor iratkozz fel a SpaTrend Channel youtube csatornára, ahol egész héten követkehet az élő eseményeket.

 

Címkék: