Júliusban akár a jakuzziból is grillezhet

Talán az egész világot bejárta júliusban az a videofelvétel, melyen egy olasz életművész a tengerbe állított grillsütőn grillezi a tengeri halakat és egyéb finomságokat.


Sajnos Magyarországon tengerrel nem szolgálhatunk, és lássuk be, a tengerbe állított grillsütő nem épp környezetkímélő megoldás. Jakuzziból viszont óriási választék áll a rendelkezésünkre. Választhatunk kis kétszemélyes modellt a romantikához, például egy Freeflow Spa-t, vagy dönthetünk az áramvonalas, kerek pehelykönnyű Softub mellett, de ha nagyobb társaságot látunk gyakran vendégül, akkor a HotSpring csúcskategóriás modelljei lesznek a befutók. Mindezeket bármikor megnézhetjük, sőt akár ki is próbálhatjuk a SpaTrend bemutatótermeiben. De hogy kapcsolódik mindez a grillezéshez?

A SpaTrend soha nem látott akcióval kedveskedni a wellness szerelmeseinek. Minden júliusban megvásárolt masszázsmedence mellé ajándékba jár egy professzionális Broil King Baron 340 grillsütő. Vegye fel még ma a kapcsolatot a SpaTrend szakértőivel, találja meg álmai masszázsmedencéjét, is vigye haza az ajándék grillsütőt, így is ikonikus olasz grillszakácshoz hasonlóan akár saját jakuzzijából is grillezhet.