Képviselő fánk a grillen? A Gundel séfje megmutatja hogyan!

A grillezés elsősorban a húsokról és zöldségekről szól, pedig egy elszánt szakács akár édességet, pizzát és kenyeret is készíthet a kültéri sütőjén. Hogy mennyire  praktikus egy grill, amelyek egyszerre készülhet az előétel, főétel és desszert is, azt a Gundel séfje mutatja meg egy Kamado Joe kerámia grillen.


Az online mindenki számára, akár élőben is követhető SpaTrend Expo (május 11-16.) programja különleges grillételekben sem szűkölködik. Ezúttal a Gundel étterem csapata ragadta magához a spatulát és olyan három fogásos ételt tálaltak fel, amely után bárki megnyalhatná az ujjait. Ha szeretnéd te is megtudni, hogyan készül a grillezett spárga, az ököruszály pörkölt és a képviselő fánk egy zárt terű kerámia grillen, akkor kattints a videóra és merül el a faszén füstös mennyországban.

A srácok nemcsak lépésről lépésre mutatják be a grillezés menetét, de érdekességekkel és grilles tanácsokkal, tippek is bőségesen szolgálnak. Amihez még magáról a Gundel étteremről és illusztris vendégköréről is szellemes anekdotákat adagolnak. Merj kilépni te is a komfort zónán kívül és fedezz fel egy új, ismeretlen virágot, teli finomsággal!

Ha szeretnél te is személyesen részt venni az online követhető SpaTrend Expo eseményén, és hasznos tanácsokat, érdekességeket vagy a kültéri kikapcsolódást támogató termékeket megismerni, kövesd a programokat Facebookon vagy nézd vissza az adásokat Youtubon!