Szakmai napok a MaxCityben

Páratlan és izgalmas rendezvényen vehetnek részt az újdonságok és a különböző trendek iránt érdeklődő lakberendezők és belsőépítészek a héten! Június 1 és 3 között változatos programokkal, bemutatókkal, érdekes és hasznos előadásokkal várja a szakmabelieket a MaxCity! Természetesen egy ilyen izgalmas programról a SpaTrend sem hiányozhat! Regisztráljon még ma a MaxCity szakmai napokra!


Már megszokhattuk, hogy a SpaTrend és szakértői csapata kihagyhatatlan, ha belsőépítészetről, lakberendezésről, a wellness életmódról vagy szabadtéri aktív és passzív pihenésről van szó egy rendezvényen. Így van ez most is, hiszen a MaxCity szakmai napján remek előadással várja az érdeklődőket Molnár Csilla, a SpaTrend szakértője, "Wellness a teraszon" címmel. 

Az előadásra mindhárom napon 14.00-14.45 között kerül sor. A program során a wellness termékek kapják a főszerepet, Molnár Csilla bemutatja, hogy milyen opciók állnak az érdeklődők rendelkezésérere, ha egy gyönyörű, élhető terasz megtervezésére kapnak megbízást. A kültéri wellness életmód iránt elkötelezett SpaTrend az előadás során bemutatja prémium masszázsmedencéit, kerti bútorait, árnyékolóit és grill készülékeit.

Helyszín: Max City - SpaTrend Outdoor Design
2045 Törökbálint, Tópark u. 1/a I. emelet 130. üzlet
Időpont: 2022. június 1-3. mindhárom napon – 14:00-14:45

Regisztráljon a három időpont egyikére és hallgassa meg A SpaTrend szakértőjének előadását. A programon való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Részvételi szándékát itt tudja jelezni. 

Mint azt már megszokhattuk, a SpaTrend csapata nem csak a lakberendezésben és a wellnessben van otthon, de grillezni is nagyon szeretnek. A szakmai napok alatt 11 és 16 óra között a MaxCity parkolójában grill bemutatóval és kóstolóval is várják az érdeklődőket. A finomságok egy Broil King Imperial S690 kerti gázgrillen készülnek majd, az ízletes falatokról pedig a SpaTrend grill mestere gondoskodik.