Egy nap a grill mellett - online grill oktatás a reggelitől a vacsoráig

Izgalmas hétvégének nézünk elébe. A SpaTrend meghirdette a Grillpláza shopping LIVE hétvégét, aminek keretében 3 tapasztalt grillszakács tart bemutatót arról, hogy hogyan is érdemes nekiállni a reggeli, az ebéd és a vacsora elkészítésének. A nézők élőben követhetik az eseményeket, és közben akár kérdéseket is feltehetnek. Az élő adás nem csupán a grillezés fortélyairől szól, hanem arról is, hogy milyen eszközöket válasszunk a grillezéshez.


Ha egy igazán izgalmas és tapasztalatokkal teli grill programra vágysz, itt az idő arra, hogy megtanuld Billege András, és Bíró Botond Boldizsár grillfinomságait elkészíteni. A szombati élő közvetítés egész nap lehetőséget ad arra, hogy tapasztalatokat szerezz a grillezés és bbq-zás minden területén. Az esetményt a SpaTrend a Facebook és a youtube csatornáján élőben közvetíti, de személyesen is szívesen fogadjuk a vendégeket. 

Az első élő bejelentkezés a grillreceptek.hu facebook oldalon lesz, ahol bemutatjuk a napi programot és egy igazi meglepetést: egy egyész hétvégén felhasználható kupon kódot, ami a grillpláza teljes kínálatára érvényes időszakos kedvezményt jelent. Kövessétek élőben az eseményeket, és válasszátok ki kedvenc grillrecepteteket, valamint a kedvenc grillsütőtöket!

A programra a grillaruhaz.hu weboldalon jelentkezhetsz.