Újra nyit az ország legnagyobb wellness kiállítása

Újra nyitotta kapuit az ország talán legnagyobb kültéri kikapcsolódást központba helyező kiállítása, a SpaTrend Expo. Négy helyszínen várják azokat, akik szeretnék megtalálni álmaik kerti bútoraikat, grilljeiket vagy masszázsmedencéjüket.


A 10 napos SpaTrend Expo február 26-ától várja a wellness iránt érdeklődőket az ország négy pontján. Az ürömi központ mellett Törökbálint, Veszprém és Nyíregyháza is csatlakozik az egészséges kültéri időtöltés népszerűsítéséhez, hogy senkinek ne kelljen sokat utaznia kedvencei megtekintéséhez. Sőt, az Expo kezdete előtt akár online is hangolódhat az eseményre, hiszen előadások és a közvetítésekből mindent megtudhat a masszázsmedencék típusairól, a jakuzzizás pozitív élettani hatásairól, a csendes működésről és a gazdaságos üzemeltetésről.

Még csak kacsingat az egészségesebb szabadidő eltöltésére tökéletes jakuzzik felé? Esetleg már ki is nézte magának a reménybeli győztest? Vagy éppen a teraszára keres új kerti bútorokat, hogy a tél után maximálisan kihasználhassa a kültér adta lehetőségeket? Bármi is a helyzet, érdemes csatlakoznia az előadásokhoz vagy személyesen kilátogatnia az önhöz legközelebbi helyszínre, hiszen újdonságok és akciók várják.

Nagy területen, a biztonságot maximálisan szem előtt tartva várják önt a SpaTrend szakértői, hogy segítsenek kiválasztani azokat a termékeket, amelyek hosszú évtizedekig örömet visznek majd életébe.