-
Napi grillreceptünk: Narancsos strucc steak blansírozott zöldségekkel
- írta: Peitli Csilla
- 2017.04.20
A stucc eddig nem volt a grillrepertoár rendszeres tagja? Ezután a recept után garantáltan az lesz. Ez az ízre is különleges hozzávaló kiváló barátságot ápol a naranccsal, amit sikerült maximálisan ...
Bővebben
Cimkék:
Szerző - Peitli Csilla
-
Hidratáltság az első lépés a ragyogó arcbőr felészámú titka
- írta: Peitli Csilla
- 2017.04.20
Az arcbőr minősége, állapota és típusa személyenként változik, de van egy módszer, amivel minden bőr szebbé tehető. Ez a megfelelő hidratálás, amitől az arc teltebbnek, fiatalabbnak és egészségesebbnek tűnik majd. ...
Bővebben
Cimkék: qms, hidratálók, kozmetikumok, bőrápolás
-
Napi grillreceptünk: Grillezett kacsacomb pikáns sütőtök mártással és grillezett hagymával
- írta: Peitli Csilla
- 2017.03.13
Egyszerű sült kacsarecept pici rafinériával. A klasszikusnak számító lilakáposzta adja át a helyét a sütőtöknek, ami színben és ízben is új kapukat nyit meg a kompozívió előtt. ...
Bővebben
Cimkék:
-
Napi grillreceptünk: Suvidált egészben grillezett vörös áfonyás BBQ oldalas steakburgonyával
- írta: Peitli Csilla
- 2017.03.13
Új kihívásokat keresel a konyhában? A rakott, rántott, töltött húsok önmagukban már nem jelentenek kihívást? Akkor tégy próbált a suvidálással. Az eredmény és az új kihívás is garantált. ...
Bővebben
Cimkék:
-
Napi grillreceptünk: Pikáns, grillen pirított töltött csirketekercsek hagymás-paprikás burgonyával
- írta: Peitli Csilla
- 2017.03.13
Gyerekek és felnőttek számára egyaránt maradandó élményt tartogat ez a tartalmas töltött csirke. Extra alapanyagok nélkül is hozza azt a szintet, amitől állandó szereplővé léphet elő a családi asztalnál. ...
Bővebben
Cimkék:
-
Napi grillreceptünk: Franciás csirkecomb
- írta: Peitli Csilla
- 2017.03.13
A hagyma, a fokhagyma és a babérlevél kölcsönzi a franciás jelleget a csirkének, ami egy picit új oldaláról mutatja be a már jól ismert grillcsirkét. Kísérletező kedvűeknek ajánlott. ...
Bővebben
Cimkék: