-
Napi grillreceptünk: Sült édes burgonya
- írta: Peitli Csilla
- 2016.06.08
Amíg ősz végén meg nem érkezik a friss édesburgonya termés, érdemes kiüríteni a kamra vagy a boltok polcait, ahol most nagy kedveményekkel árulják ezt az édes burgonyát. Bármilyen grillezett hús ...
Bővebben
Cimkék:
Szerző - Peitli Csilla
-
Napi grillreceptünk: Sült gyökérzöldségek
- írta: Peitli Csilla
- 2016.06.08
Télen és fagyasztva is könnyen beszerezhető zöldésgeket tartalmaz ez a recept, ami még a legkevésbé szeretett fehérrépát és édes, ropogós falattá nemesíti. A grillezett zöldségek akár önmagukban is fogyaszthatóak tejfölös ...
Bővebben
Cimkék:
-
Napi grillreceptünk: Borjúszelet ázsiai módra
- írta: Peitli Csilla
- 2016.06.08
Osztriga szósz, fokhagyma és gyömbér adja meg az alap ízkombinációját ennek a borjóreceptnek. Köretnek készíthetsz tésztasalátát vagy zöldköretet, a hangsúly úgyis a fűszeres húsra terelődik majd. ...
Bővebben
Cimkék:
-
Napi grillreceptünk: Füstölt sertéshús szendvicsbe álmodva
- írta: Peitli Csilla
- 2016.06.08
Akár maradék sertéshúsból is elkészíthető ez a szendvics, amihez egy kis füstölésre és jó sok BBQ szószra lesz szükséged. A hús mellé kiváló társ coleslaw saláta, amit akár a szendvicsbe ...
Bővebben
Cimkék:
-
Napi grillreceptünk: Grillezett paradicsomos tésztaszósz
- írta: Peitli Csilla
- 2016.06.08
A grillezett paradicsomszószt nagyobb mennyiségben érdemes elkészíteni, kis üvegekben hosszú ideig eláll a kamrapolcon. Így a nyári grillezés ízeit bármikor felhasználhatod a későbbiekben. ...
Bővebben
Cimkék:
-
Kacsa a grillen: kacsaburger lilahagyma lekvárral
- írta: Peitli Csilla
- 2016.06.08
A kacsahúsból kicsit "ünnepélyesebb" burger készíthető, mint a marhahúsból, de nem ez a szendvics egyetlen előnye. A hús testes zamatát kiegészítő édes hagymalekvár teszi igazán különlegessé ezt a burgert, amiből ...
Bővebben
Cimkék: