-
Napi grillreceptünk: Grillezett lazac gyömbér szósszal
- írta: Peitli Csilla
- 2016.08.11
Kellemes, letisztult ízek jellemzik ezt a a japános ihletésű lazac receptet, amiben a szójaszósz mellett a gyömbér kap központi szerepet. A sherryverl megbolondított páclé izgalmas aromákat ad az omlós húsú ...
Bővebben
Cimkék:
Szerző - Peitli Csilla
-
Lehet a füst túl sok grillezésnél?
- írta: Peitli Csilla
- 2016.08.10
A grillezés és a füstölés nem egzakt tudomány, sokkal inkább támaszkodik a szakács érzésére, mint a mértani pontosságú számokra. Éppen ezért előfordul, hogy a hús túl füstösre sikerül, esetenként még ...
Bővebben
Cimkék: grill, füst, praktikák
-
Dobd fel a kerted zöld graffitivel
- írta: Peitli Csilla
- 2016.08.10
A gerillakertészet legújabb változata, a zöld graffiti hódít világszerte, melynek lényege, hogy bárki különleges növényi képeket „festhet” a falakra. A mohával dolgozó újdonság látványos és gyorsan kivitelezhető. Akár otthon is. ...
Bővebben
Cimkék:
-
Luxuskényeztetés az igazgyöngy erejével
- írta: Peitli Csilla
- 2016.08.10
A legújabb arcápolási eredményekre alapozva elkészült egy selymes tapintású, különleges hidratáló krém, amely új dimenziót nyit a bőrkészítmények piacán. A Pearltouch nemcsak nevében hordozza a időtlen gyöngyök szépségét, alapanyagai között ...
Bővebben
Cimkék:
-
Tévhitek és megoldások a narancsbőrrel kapcsolatban
- írta: Peitli Csilla
- 2016.08.10
A narancsbőr egy sokunkat érintő probléma, amellyel főként nyáron foglalkozunk, hiszen ilyenkor kerül fókuszba ez a combokon és a fenéken lévő bőr alatti zsírlerakódás. A ruhák lekerülésével előtűnik a változatos ...
Bővebben
Cimkék: qms, bőrápolás, narancsbőr
-
Napi grillreceptünk: Grillezett homárfarok
- írta: Peitli Csilla
- 2016.08.10
A tenger gyümölcsei elég ritkán kerülnek a grillen rácsaira nálunk, ami részben a friss alapanyag hiányával is magyarázható. Nagyon finom fogások készíthetőek azonban az egyre könnyebben beszerezhető fagyasztott rákokkal is. ...
Bővebben
Cimkék: