-
Tényleg szárít a víz?
- írta: Peitli Csilla
- 2016.07.20
A nyári forróság elől menekülve legszívesebben a vízhez fordulunk enyhülésért. Jöhet a gyors zuhany, az arcmosás vagy a vízparti fürdőzés, ilyenkor nem válogatunk, de a gyakori vízzel érintkezésnek lehetnek kellemetlen ...
Bővebben
Cimkék:
Szerző - Peitli Csilla
-
A 6 legjobb grillkiegészítő nyárra
- írta: Peitli Csilla
- 2016.07.19
A nyári sütögetéshez alapanyag, társaság és jó receptek mellé, megfelelő kiegészítők is elkelnek, hogy könnyebben és tisztábban menjen a munka. A nyári falatok legjobb kiegészítői közül mutatjuk be a 6 ...
Bővebben
Cimkék:
-
Napi grillreceptünk: Görögös pác
- írta: Peitli Csilla
- 2016.07.19
Gyors és egyszerűen elkészítő pác, amit percek alatt össze lehet keverni. Szinte bármilyen apróhúshoz illik, de különösen finom csirke és bárányhússal. Az intenzív hatás kedvéért, készítsd friss zöldfűszerekből. ...
Bővebben
Cimkék:
-
Ne hagyd, hogy a bőröd szenvedje meg a nyarad
- írta: Peitli Csilla
- 2016.07.19
A nyaralás alatt annyi mindennel kell foglalkozni, hogy sokszor nem jut idő a bőrápolási rutin betartására. Az utazásokra nehéz elvinni az összes alapkozmetikumot, így bőr nem mindig kapja meg azt ...
Bővebben
Cimkék:
-
Így védd a kerti bútorokat a penésztől
- írta: Peitli Csilla
- 2016.07.18
A napokban lezúduló esőáradat nyomán eszembe jutott, hogy a kerti bútorokat megviselő időjárásnak nagyon rossz következményei is lehetnek. Nem elég a pár napos szobafogság, de a párás idő miatt a ...
Bővebben
Cimkék:
-
Napi grillreceptünk: Karamellizált hagymás-kecskesajtos feltét
- írta: Peitli Csilla
- 2016.07.18
A kecskesajt erős ízét ellensúlyozza a karamellizált hagyma édessége, melyek együttesen egy kellemes puha, kémes állagot adnak ki. A köretként vagy vegetáriánus főételként is fogyasztható fogás a bazsalikon illata fűszerezi. ...
Bővebben
Cimkék: